PS4 - Catherine Full Body Limited Edition

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 498 Kč
1 302 Kč
1 076 Kč bez DPH
-13%
Kód: ID333758 Prod. číslo: 5055277035250 Výrobce: BETHESDA
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
PS4 - Catherine Full Body Limited Edition
Hra pro PS4 - Oceňovaný titul Catherine původně vdaný v roce 2011 je zpět! Představujeme Catherine: Full Body, zdokonalenou verzi původní hry, která nabídne vylepšený vizuál a hratelnost, zcela nový soundtrack, posílené možnosti multiplayeru a mnohem více! Hra Catherine: Full Body nabídne originální vzrušující dobrodružství protkané erotikou. Catherine Full Body Limited Edition nabídne následující obsah: * Hru Catherine: Full Body *Kovový přebal hry (Steelbook) Objevte zcela nový příběh, který se točí kolem příchodu mysteriózní postavy jménem Rin trpící ztrátou paměti. Na hráče čekají desítky nových filmečků, díky kterým budou hráči moci hlouběji proniknout do Vincentova komplikovaného života, a to jak současného, tak minulého. Máte rádi výzvy? Hra Catherine: Full Body nabídne více než 500 puzzlů, což je dvakrát více než v původní hře! Nebo si prostě jen chcete užívat peprný příběh plnými doušky? V tom případě Vás potěší tzv. Safety Mode, který umožní provedení automatického řešení puzzlů a Vy si tak budete moci naplno užívat Vincentův příběh.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Bethesda Softworks, LLC je americká společnost s ručením omezeným (anglicky limited liability company), která od roku 1985 působí jako vývojář a vydavatel počítačových her a videoher.

>> Více informací o výrobci