PS4 - YAKUZA 0

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
499 Kč
479 Kč
396 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID313897 Prod. číslo: 5055277028481 Výrobce: BETHESDA
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
PS4 - YAKUZA 0
Yakuza 0 představuje původní příběh Kazumy Kiryua a detailně odkrývá jeho postup napříč pozicemi japonské kriminální organizace jménem Yakuza. Hra Yakuza 0 je akční příběhová adventura, která hráče zavede až na počátek Kazuyaho příběhu. Dračí počátky: Budoucnost je determinována tím, co leží v minulosti. Dozvíme se například hodně o tom, co inspirovalo Kiryu dát se na vlnu zločinu. Kazuma Kiruyu by dost dobře nemohl být nazýván drakem, aniž by byl schopen připravit o hlavu pár lidí. Bojové schopnosti mohou být během souboje prohazovány, díky čemuž se hráči mohou těšit na ty nejvíce intenzivní souboje v historii her Yakuza. Osvojte si Mad Doga: Zcela poprvé si hráči budou moci zahrát za postavu Gora Majima, která byla po dlouho dobu ve hře přítomna pouze jako NPC. Dekadence japonských 80. let: Peníze jsou to, co ve světě Yakuzy ovládá naprosto vše - ve hře najdete miliony způsobů, jak peníze utratit, vydělat nebo získat
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Bethesda Softworks, LLC je americká společnost s ručením omezeným (anglicky limited liability company), která od roku 1985 působí jako vývojář a vydavatel počítačových her a videoher.

>> Více informací o výrobci