Robotický Vysavač | Koberec s nízkým vlasem / Senzory / Světelný senzor | Hlavní váleček | 1x Boční kartáč | Černá

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
2 579 Kč
2 131 Kč bez DPH
Kód: ID327008 Prod. číslo: VCRO210BK EAN: 5412810270903 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Robotický Vysavač | Koberec s nízkým vlasem / Senzory / Světelný senzor | Hlavní váleček | 1x Boční kartáč | Černá
Kdo říká, že vysávání je nepříjemná povinnost? A co takhle nechat za sebe pracovat tento Robotický Vysavač, abyste si mohli dát nohy nahoru nebo dělat jiné důležité věci, například vypít si kávu s kamarádem či kamarádkou? Budoucnost právě nastala! Tomu se říká chytrý úklid domácnosti. Dejte povel tomuto robotickému vysavači a on si sám najde cestu po místnosti. Cestou Vás zbaví prachu, nečistot a vlasů. A jak to vlastně funguje? Díky dvěma mimořádně širokým kartáčům si tento čisticí stroj hravě poradí s každou místností. Kartáče namontované po stranách a otočný kartáč, který má tento výkonný čistič vpředu, mu umožňují dokonale vyčistit dřevěné podlahy, dlažbu i koberce s nízkým vlasem. Jakmile ho vypustíte, stanoví si tento robot pomocí nejmodernějších snímačů svou cestu místností tak, aby se vyhnul překážkám a nezapomněl na žádnou část podlahy. Robot je také vybaven speciálními snímači, které mu zabrání spadnout ze schodů, a světelné čidlo zaručuje, že s prací nemusí přestat jen proto, že se setmí. A jak kvalitně pracuje? Díky zásobníku na prach o objemu 0,3 litru se tento robot musí jen zřídka zastavit kvůli tomu, že by byl plný – a na jedno nabití dokáže pracovat 90 minut.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci