Rychlovarná konvice NEDIS 1,7 L Stainless steel

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 2 kusy
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
1 109 Kč
1 065 Kč
880 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID322126 Prod. číslo: KAWK210EAL EAN: 5412810270859 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Rychlovarná konvice NEDIS 1,7 L Stainless steel
Popis produktu Naše elegantní výkonná konvice funguje stejně dobře, jako vypadá: má vysoký objem 1,7 litru, rychle přivádí vodu k varu a je navržena tak, aby minimalizovala usazování vodního kamene. Nerezová povrchová úprava z této konvice činí stylový, odolný a snadno omyvatelný doplněk vaší kuchyně. Díky své konstrukci pojme dostatek vody na šest až osm šálků na jedno uvaření, takže na kávu nebo čaj nebude nikdo muset čekat příliš dlouho. Bezdrátová základna otočná o 360°usnadňuje zvedání, a voda se z ergonomicky tvarované konvice pohodlně nalévá, i když je zcela naplněná. Skryté topné těleso s výkonem 2200 W a vyjímatelný filtr zaručují, že voda vždy rychle dosáhne varu, a zároveň brání usazování vodního kamene. Vlastnosti • Objem 1,7 litru je ideální pro žíznivé návštěvy • Naviják kabelu usnadňuje skladování • Filtr vodního kamene zajišťuje, že voda vždy rychle dosáhne varu • Bezdrátová základna otočná o 360° usnadňuje manipulaci • Ochrana před vařením bez vody – konvice se nezapne, pokud v ní nebude dostatek vody Obsah balení Rychlovarná konvice Návod Specifikace produktu Vlastnost Navíječ Kabelů Filtr proti Vodnímu Kameni Ochrana Proti Vaření Nasucho Automatické Vypnutí Skryté topné těleso Strix® regulátor Indikátor hladiny vody Barva Kov Materiál Stainless Steel Délka kabelu 0.70 m Kapacita 1.7 l Výkon 1850-2200 W Zástrčka Schuko / Typ F (CEE 7/7) Vstupní napětí 220 - 240 VAC
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci