Sada pro Upevnění Akční Kamery | 12 držáky jsou součástí balení | Cestovní Pouzdro

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
809 Kč
499 Kč
412 Kč bez DPH
-38%
Kód: ID342329 Prod. číslo: ACMK00 EAN: 5412810294053 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Sada pro Upevnění Akční Kamery | 12 držáky jsou součástí balení | Cestovní Pouzdro
Zaznamenejte každé dobrodružství s touto sadou pro upevnění akční kamery, která obsahuje veškeré příslušenství potřebné k tomu, abyste perfektně zachytili své kaskadérské kousky, triky a aktivity. Nahrávky se pořizují tak, že akční kameru pevně upevníte k rámu kola, na přední stranu či na bok přilby, necháte ji plavat na vodě nebo s ní budete sjíždět vlny na surfovém prknu. Tato sada obsahuje dvanáct kusů příslušenství, které umožňuje zachytit veškeré vzrušení a napětí a je ideální pro všechny, kdo si nenechají ujít žádnou akci. Features • Snadné použití – obsahuje všechny potřebné nástroje pro stabilní montáž akční kamery • Komplexní příslušenství – pro všechny aktivity (včetně držáku na hrudník, držáku na hlavu, držáku s přísavkou, držáku na kolo, držáku na surfové prkno, držáků na přilbu, držáku pro lezení, sady pro autoportréty a plováku) Obsah balení Úchyt na hrudník Úchyt na hlavu Instalace pomocí přísavky Držák pro upevnění na kolo Držák na surfové prkno Držák pro upevnění na helmu Držák pro upevnění na přední stranu helmy Držák pro upevnění na boční stranu helmy Držák pro lezení Sada pro selfie Sada plováků Navíc: klíč, adaptér, 3M, šroub Průvodce rychlým spuštěním
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci