Samolepka Meguiar's, 10 cm, barevná, šestiúhelníkový tvar

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
29,0 Kč
24,0 Kč bez DPH
Kód: ID354265 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Samolepka Meguiar's, 10 cm, barevná, šestiúhelníkový tvar
Samolepka s logem amerického výrobce špičkové autokosmetiky, společnosti Meguiar's, by neměla chybět na žádné naleštěné káře, o kterou se její hrdý majitel stará těmito luxusními přípravky! Tato samolepka má šířku 10 cm, je vyrobená v originálních barvách společnosti Meguiar's a ozdobí Váš vůz, aby všichni kolejdoucí ihned věděli, které přípravky stojí za tak oslnivým vzhledem Vašeho auta! Samolepka má šestiúhelníkový tvar, který vidíte na fotografii. Jedná se o jedinečnou samolepku s tímto tvarem v naší nabídce! Samolepka Meguiar's je neodmyslitelnou ozdobou auta každého nadšence, který se rád stará o svůj vůz, a pro nějž jsou vlastnosti jako čistota, hloubka lesku nebo perfektní ochrana synonymem pro skutečné automobilové nadšení a hobby! provedení: barevná, šestiúhelníkový tvar šířka: 10 cm výška: 6,2 cm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci