SAMSUNG Galaxy Watch Active R500 Green

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
4 999 Kč
4 825 Kč
3 988 Kč bez DPH
-3%
Kód: ID323425 Prod. číslo: SM-R500NZGAXEZ Výrobce: SAMSUNG
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
SAMSUNG Galaxy Watch Active  R500 Green
Nadčasový design. Super AMOLED displej. Subtilní tvary, které lahodí očím. Ultralehké provedení. Praktické propojení s vaším smartphonem. Bezdrátové nabíjení. Bohatá nabídka smart funkcí. Seznamte se s Galaxy Watch Active. Hodinkami nové generace. Stanou se vaším osobním asistentem, trenérem i motivačním koučem. Snoubí se v nich elegance klasických analogových hodinek s inovativní technologií. Získejte komplexní přehled o svém zdraví. Každý den. Aplikace Samsung Health sleduje a následně analyzuje vaše denní stravovací a pohybové návyky, aby vám pomohla s nastolením vyváženějšího a zejména zdravějšího životního stylu. Navíc dokáže zobrazit důležité ukazatele, jako jsou váš krevní tlak, cukr v krvi či jaký byl váš denní příjem kofeinu. *Lifestylové hodinky navržené pro aktivní životní styl *Lehké a přesto odolné (vojenská certifikace MIL-STD-810G, voděodolnost 5ATM) *Možnost dobíjet zařízením podporujícím bezdrátové sdílení energie (Galaxy S10) Specifikace: Možnost bezkontaktních plateb : Ano GPS přijímač : Ano Hmotnost: 35g Kapacita baterie: 230mAh Měření kalorií : Ano Měření spánku: Ano Měření vzdálenosti, kroků: Ano Měřič tepu: Ano Notifikace e-mailů: Ano Notifikace událostí kalendáře: Ano Notifikace SMS: Ano Notifikace volání: Ano Odolné : 5ATM, IP68, MIL-STD-810G Ovládání hudebního přehrávače: Ano Výměnný pásek: Ano Odkaz na stránky výrobce https://www.samsung.com/cz/wearables/galaxy-watch-active/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Samsung Group, je jihokorejský nadnárodní výrobní konglomerát se sídlem v Samsung Digital City, Suwon, Jižní Korea. Zahrnuje mnoho přidružených podniků, většina z nich sdružených pod značkou Samsung, a je největším jihokorejským obchodním konglomerátem. Od roku 2020 má Samsung osmou nejvyšší globální hodnotu značky.

>> Více informací o výrobci