SAMSUNG Gear Fit2 Pro, Black

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
4 500 Kč
4 388 Kč
3 626 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID296354 Prod. číslo: SM-R365NZKAXEZ Výrobce: SAMSUNG
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
SAMSUNG Gear Fit2 Pro, Black
Bude vás provázet při plavání, ale můžete si jej vzít i do sprchy. Gear Fit2 Pro je voděodolný až do 5 ATM*. Ať už se chystáte do bazénu nebo na otevřenou hladinu, oceníte aplikaci Speedo** vyvinutou pro použití s Gear Fit2 Pro, která sleduje vaše výkony a vytváří jednoduché přehledy o vašich pokrocích. Nyní dosáhnete svých cílů mnohem snadněji. A ani voda nebude překážkou. 4 druhy motivace UA RECORD Na jediný pohled uvidíte své aktivity, spánek a fitness statistiky. Získejte dokonalý přehled o svém zdraví a fyzické úrovni. MapMyRun Udělejte si vlastní plán trasy a pak ji sledujte v reálném čase na mapě. Zachyťte každý svůj běh, jízdu nebo procházku. MyFitnessPal Jezte nyní chytřeji a dosáhněte své vysněné postavy sledováním přijatých a spálených kalorií. Endomondo Připojte se k celosvětové komunitě fitness nadšenců a dosáhněte svých cílů pomocí osobních tréninkových plánů. Specifikace Konektivita Systém určování polohy: GPS,Glonass Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2.4GHz Bluetooth verze: Bluetooth v4.2 Operační systém Tizen Displej Rozlišení (Hlavní displej): 216 × 432 Velikost (Hlavní displej): 1,5" (38,6mm) Technologie displeje (Hlavní displej): Curved Super AMOLED Paměť Velikost RAM (GB): 0,5 GB Interní paměť (GB): 4 GB Dostupná paměť (GB): 2 GB Audio a Video Audio formáty: MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB Přehrávač hudby a knihovna: Ano Baterie Kapacita baterie: 200 mAh Výdrž při běžném užívání: 3~4 dny Výdrž baterie při používání GPS: Až do 9 hodin Aplikaci Samsung Gear nelze nainstalovat do mobilních zařízení, která nepodporují synchronizaci se zařízením Gear. Ověřte, zda je vaše mobilní zařízení kompatibilní se zařízením Gear. Záruka: 2 roky
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Samsung Group, je jihokorejský nadnárodní výrobní konglomerát se sídlem v Samsung Digital City, Suwon, Jižní Korea. Zahrnuje mnoho přidružených podniků, většina z nich sdružených pod značkou Samsung, a je největším jihokorejským obchodním konglomerátem. Od roku 2020 má Samsung osmou nejvyšší globální hodnotu značky.

>> Více informací o výrobci