SAMSUNG Gear S3 frontier, Dark Grey

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
6 700 Kč
6 399 Kč
5 288 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID278530 Prod. číslo: SM-R760NDAAXEZ Výrobce: SAMSUNG
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
SAMSUNG Gear S3 frontier, Dark Grey
Gear S3 - vzhled i dojem skutečných prémiových hodinek. Stačí otočit lunetou a Váš život se změní díky revolučním funkcím - od vestavěného reproduktoru a GPS až po přímý přístup do aplikací. Byly navrženy tak, abyste je mohli používat více dnů, aniž byste potřebovali svůj telefon nebo je museli nabíjet. S Gear S3 Frontier se budete cítit skutečně svobodní. Gear S3 Frontier jsou jako stvořené pro váš aktivní životní styl. Vypadají jako tradiční prémiové hodinky, ale jsou navrhnuté tak, aby zvládli každé dobrodružství. Díky zdokonaleným funkcím, které jsou přímo součástí jejich designu - otočné lunety, skla či tlačítka - se Gear S3 Frontier navíc i jednoduše a pohodlně používají.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Samsung Group, je jihokorejský nadnárodní výrobní konglomerát se sídlem v Samsung Digital City, Suwon, Jižní Korea. Zahrnuje mnoho přidružených podniků, většina z nich sdružených pod značkou Samsung, a je největším jihokorejským obchodním konglomerátem. Od roku 2020 má Samsung osmou nejvyšší globální hodnotu značky.

>> Více informací o výrobci