SAMSUNG Gear Sport, Black

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
6 000 Kč
5 669 Kč
4 685 Kč bez DPH
-6%
Kód: ID296356 Prod. číslo: SM-R600NZKAXEZ Výrobce: SAMSUNG
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
SAMSUNG Gear Sport, Black
Dejte na odiv svůj jedinečný sportovní styl. S chytrými hodinkami Gear Sport získáte výkonné mobilní zařízení, originální módní kousek i fitness trenéra v jednom. Vzhled displeje, barvu hodinek i druh řemínku si upravíte podle svého vkusu stejně snadno, jako nastavíte vhodnou aplikaci pro vybranou sportovní aktivitu. * 1,2" SuperAMOLED displej * Odolnost proti vodě až do tlaku 5atm * Plavecké funkce a aplikace SpeedOn * Měření tlaku a rozpoznání fyzické aktivity * Možnost výměny řemíku (šířka 20mm) Ovládání hudbebního přehrávače Ano NOTIFIKACE Notifikace volání Notifikace e-mailů Notifikace událostí kalendáře Notifikace SMS MĚŘENÍ Měření spánku Měření vzdálenosti, kroků Měřič tepu Meření kalorií GPS přijímač Ano Kapacita baterie 300mAh Hmotnost 50g
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Samsung Group, je jihokorejský nadnárodní výrobní konglomerát se sídlem v Samsung Digital City, Suwon, Jižní Korea. Zahrnuje mnoho přidružených podniků, většina z nich sdružených pod značkou Samsung, a je největším jihokorejským obchodním konglomerátem. Od roku 2020 má Samsung osmou nejvyšší globální hodnotu značky.

>> Více informací o výrobci