Samsung - USB 3.1 Flash Disk 64GB - OTG

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  60 měsíců
662 Kč
547 Kč bez DPH
Kód: ID313922 Prod. číslo: MUF-64DB/EU Výrobce: SAMSUNG
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Samsung - USB 3.1 Flash Disk 64GB - OTG
Dva flash disky v jednom Seznamte se s dvojnásobně užitečným flash diskem. DUO Plus využívá rozhraní USB-C a současně disponuje konektorem typu A. Takže se nemusíte obávat nedostatečné kompatibility se staršími zařízeními. DUO Plus u nich k rychlému přenosu a uložení dat využijete stejně snadno jako u těch nových. Zapojíte ho vždy napoprvé Nezáleží na tom, jakým směrem ho připojujete. DUO Plus je vybaven univerzálním konektorem USB-C, takže ke svému zařízení ho můžete zapojit jakkoliv. Žádné nepraktické otáčení už vás nečeká. Pouze snadný přenos souborů mezi různými přístroji s USB-C porty, ať už to jsou smartphony, tablety, nebo notebooky. Dvojnásobná konektivita DUO Plus je jeden flash disk pro několik zařízení. Připojíte ho k portům USB-C i USB-A, takže snadno uvolníte místo, vytvoříte zálohu nebo přenesete soubory z různých přístrojů. A získáte více prostoru pro filmy, hudbu nebo hry. Rychlý a všestranný I velký objem dat přenesete s DUO Plus během několika sekund. Díky mimořádně výkonnému rozhraní USB 3.1 dosahuje flash disk rychlosti čtení až 300 MB/s. Navíc je zpětně kompatibilní s USB 3.0 a 2.0, takže jeho výkon využijete u mnoha různých zařízení. specifikace: Rozměry (Š × V × H) 57,92 × 18,33 × 7,29 mm Váha Přibližně 7,7 g Výkon Rychlost čtení až 200 MB/s při použití USB 3.1. Rychlost zápisu je nižší než rychlost čtení.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Samsung Group, je jihokorejský nadnárodní výrobní konglomerát se sídlem v Samsung Digital City, Suwon, Jižní Korea. Zahrnuje mnoho přidružených podniků, většina z nich sdružených pod značkou Samsung, a je největším jihokorejským obchodním konglomerátem. Od roku 2020 má Samsung osmou nejvyšší globální hodnotu značky.

>> Více informací o výrobci