Silk´n pulzní laserový epilátor Glide for MEN (200.000 impulsů) s pouzdrem a zastřihovačem

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
7 490 Kč
6 190 Kč bez DPH
Kód: ID267834 Prod. číslo: SIL-MEN-GLIDE EAN: 8712856045877 Výrobce: Silk'n
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Silk´n pulzní laserový epilátor Glide for MEN (200.000 impulsů) s pouzdrem a zastřihovačem

Silk´n pulzní laserový epilátor Glide for MEN (200.000 impulsů) s pouzdrem a zastřihovačem

Jste neustále na kordy s ochlupením? Objevte nejnovější inovativní zbraň. Silk´n Glide for MEN používá klinicky ověřenou technologii HPL™, která pomocí světelných pulzů trvale odstraňuje přebytečné ochlupení narušením kořínků. Vhodné k ošetření hrudi, zad, podpaží a oblasti genitálií. Nezanechává strniště, nedráždí pokožku a dokonale se hodí pro domácí použití. Získejte hladké tělo a dodejte si na sebedůvěře.

HPL™ technologie
HPL™ technologie v Silk'n Glide přináší vyšší bezpečnost díky nižší energetické úrovni. HPL™ technologií je možné dosáhnout dlouhodobého efektu odstranění chloupků za zlomek úrovně energie používané v jiných světelných zařízení založených na odstranění chloupků. Nízká úroveň energie použitá v Glide snižuje riziko poškození nebo komplikací, a přispívá k celkové bezpečnosti.

Více informací o technologii HPL™ a o jejích výhodách.

Doporučeno lékaři
Silk'n Glide má certifikát FDA v USA a byl testován horními dermatology a plastickými chirurgy, kteří došli závěru, že Glide může být použit bezpečně, snadno a efektivně v běžném domácím prostředí.

Povrchová úprava přístroje
Ošetřující plocha o velikosti 3 cm2 poskytuje světlo, které je zapuštěné uvnitř přístroje. Díky tomu Glide chrání kůži tím, že zamezuje přímému kontaktu mezi povrchovou úpravou přístroje a kůží.

Silk'n Glide a bezpečnost
Technologie HPL™ se zabezepčením Silk´n Glide™ - vynikající bezpečnost s nižší spotřebou energie. Technologie Home Pulsed Light™ dokáže dosáhnout dlouhodobého odstranění chloupků, díky čemuž dokáže dosáhnout dlouhodobých výsledků při využití zlomku energie v porovnání s ostatními zařízeními na odstraňování chloupků, která využívají laser. Nízké množství energie použité v Silk´n Glide™ snižuje potenciál působit zranění a komplikace a přispívá k celkové bezpečnosti.
Technika odstraňování chloupků na bázi světla není vhodná pro přirozeně tmavší odstíny pleti nebo pro opálenou pokožku. Silk´n Glide™ přichází s věstavěným čidlem kontroly pokožky, které je navrženo tak, aby změřilo používaný povrch a umožnilo aplikaci pouze na vhodné odstíny pleti. Unikátní bezpečnostní funkce vám nedovolí provést ošetření v případě, že je pokožka příliš tmavá nebo opálená. Silk'n Glide má vestavěnou bezpečnostní funkci pro ochranu očí. Je navržena tak, aby se světelné pulsy emitovali pouze ve chvíli, kdy je přístroj v kontaktu s pokožkou.

Pulsování a klouzání
Impulsy jsou nejlepší technikou při práci s vyššími energetickými hladinami, neboť umožňují lepší kontrolu pokrytí kůže. Při ošetřování by měly být imp

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení