Silk´n pulzní laserový epilátor Glide Infinity (400.000 impulsů) s pouzdrem a tělovým mlékem

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
8 490 Kč
7 017 Kč bez DPH
Kód: ID267832 Prod. číslo: SIL-INFINITY EAN: 8712856048762 Výrobce: Silk'n
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Silk´n pulzní laserový epilátor Glide Infinity (400.000 impulsů) s pouzdrem a tělovým mlékem

Silk'n Glide Infinity 400.000 umožňuje odstranit nežádoucí chloupky natrvalo téměř v okamžiku. Výzkum prokázal, že Silk'n Glide Infinity odstraňuje chloupky téměř dvakrát rychleji než předchozí zařízení Glide. Jedná se o inovativní průlom v odstraňování chloupků, která dělá z Glide Infinity nejrychlejší HPL epilační zařízení na trhu. Nyní je možné odstranit nežádoucí chloupky z celého tělo za méně než 20 minut, bez bolesti, bez podráždění a bez starostí. S touto technologickou novinkou máte před ostatními zařízeními náskok!

  • Patentovaná a klinicky prokázaná technologie eHPL umožňuje trvalé odstranění chloupků
  • Nejrychlejší eHPL epilační zařízení na trhu
  • Ošetření celého těla za méně než 20 minut
  • Nastavitelná rychlost: od 1 pulsu každou sekundu až po 1 puls každé 2 sekundy
  • Až 92% snížení v růstu chloupků po dokončení ošetření
  • Plánovač ošetření s inteligentní Silk'n mobilní aplikací
  • Vhodné pro ošetření obličeje a celého těla
  • Pět nastavení energie záblesku
  • Vhodné i pro tmavší pleti
  • Může být použit po opalování (nastavení energie 1)
  • Ošetřovaná plocha jedním impulsem 3 cm2
  • Deluxe pouzdro součástí

Depilace nežádoucích chloupků pomocí průlomové technologie HPL, se kterou pracuje Silk´n Infinity nabízí až 400 000 pulsů na ploše o velikosti 3 cm2. Tato technologie je právě tím perfektním nástrojem pro ošetření citlivých částí těla! Kromě toho je možnost nastavit rychlost v rozmezí od 1 impulsu za sekundu až po 1 impuls za 3,5 sekundy, v závislosti na množství energie.

Silk'n Infinity: malý a lehký
Nyní je Silk'n Glide v menším a lehčím provedení, takže si ho můžete vzít kamkoliv s sebou.

HPL™ technologie
HPL™ technologie v Silk'n Infinity přináší vyšší bezpečnost díky nižší energetické úrovni. HPL™ technologií je možné dosáhnout dlouhodobého efektu odstranění chloupků za zlomek úrovně energie používané v jiných světelných zařízení založených na odstranění chloupků. Nízká úroveň energie použitá v Infinity snižuje riziko poškození nebo komplikací, a přispívá k celkové bezpečnosti.

Doporučeno lékaři
Silk'n Infinity je zařízení pro domácí zařízení k trvalému odstranění chloupků, které je založené na bázi světla. Silk'n Infinity slouží k odstranění nežádoucího ochlupení. Ideální plochy těla pro použití Silk'n Infinity jsou podpaží, třísla, ruce, nohy, obličej, záda, ramena a hrudník. Infinity nabízí 5 úrovní energie z 1 (nejnižší) až 5 (nejvyšší). Silk'n Infinity má certifikát FDA v USA a byl testován horními dermatology a plastickými chirurgy, kteří došli závěru, že Infinity může být použit bezpečně, snadno a efektivně v běžném domácím prostředí.

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení