Skládací koloběžka MIBO Tiny 12/12 - oceán modrá

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
12 500 Kč
10 331 Kč bez DPH
Kód: ID379495 Výrobce: Mibo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Skládací koloběžka MIBO Tiny 12/12 - oceán modrá
Nejmenší skládací koloběžka českého výrobce MIBO Tiny má vše co charakterizuje koloběžky MIBO. Dvě stejně velká kola, léty osvědčený skládací mechanismus a jízdní vlastnosti co vykouzlí úsměv ve tváři každého jezdce. Hlavním využitím Tiny je to čemu se říká dopravní prostředek pro poslední míli. Vystoupíte z vlaku nebo autobusu a zbytek dojedete na koloběžce. K autobusové zastávce či vlakovému nádraží to máte 10 minut chůze? S koloběžkou tam můžete být za 3 minuty. Tu si pak vezmete jako spoluzavazadlo s sebou. Tiny je svělý společník i do vašeho auta. V kufru zabere jen málo místa a svou radost z jízdy si tak můžete užít kdykoli během dne. Vzpřímený postoj zaručuje bezpečný rozhled, který pro jízdu ve městě nejdůležitější. - skládací rám TINY 12/12 - vidlice TINY 12" závitová - brzdy a páky SHIMANO 4000 - řídítka BMX - představec BMX - redukce představce - skládací řídítka - zvonek + madla Force Moly - kola stříbrná - jednokomorová ( náboj NOVATEC, 16 špic v kole, ráfek stříbrný, duše Ralson 12" AV, pláště Ralson 12" x 1,75) - bez stojanu
Přední kolo:
12 "
Zadní kolo:
12 "
Brzdy:
V-break
Skládací:
Ano
Vidlice:
Pevná
Materiál :
Ocel
Nosnost:
120 kg
Hmotnost:
9,2 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Český výrobce s mnohaletou tradicí při navrhování a výroby koloběžek.
Široká modelová řada koloběžek pro každého… koloběžky pro děti, pro dospělé, silniční, turistické, skládací, mushing, koloběžky a nákladní trojkolky pro průmysl.
Koloběžky pro dospělé a děti. Koloběžka MIBO pro sport, turistiku, zábavu, půjčovny a průmysl.

>> Více informací o výrobci