SmartLife Dávkovač krmiv pro domácí zvířata | Wi-Fi | 3.7 l | Android™ / IOS

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 7 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
2 539 Kč
2 376 Kč
1 964 Kč bez DPH
-6%
Kód: ID379780 Prod. číslo: WIFIPET10CWT EAN: 5412810328468 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
SmartLife Dávkovač krmiv pro domácí zvířata | Wi-Fi | 3.7 l | Android™ / IOS
S tímto chytrým automatem na krmivo pro domácí mazlíčky můžete přesně naprogramovat, ve kterou dobu bude vydáno určité množství jídla (ve zhruba 20ml porcích). Kromě toho můžete své mazlíčky krmit i ručně na dálku prostřednictvím aplikace ve svém chytrém telefonu. Nyní máte dobu krmení svých mazlíčků a přesnou velikost porcí plně ve svých rukou. Vaše kočka či pes už nebudou muset na jídlo čekat, když přijdete domů pozdě, a už nemusíte žádat sousedy, aby Vám mazlíčky nakrmili, když odjedete na víkend. Tento automat na krmivo pro domácí mazlíčky má odnímatelnou nádobu na krmivo, která pojme až 3,7 l suchého krmiva. Snímač Vás bude prostřednictvím indikátoru LED informovat a odešle Vám oznámení na telefon, když bude nádoba již téměř prázdná, abyste ji mohli vyčistit a znovu naplnit. Druhý snímač bude při každém krmení kontrolovat, že jídlo bylo opravdu z automatu podáno. Bude-li nádoba zcela prázdná, ucpe-li se nebo se převrhne, obdržíte oznámení, že jídlo z automatu nebylo podáno. Krmítko domácích mazlíčků je napájeno 5V 1A USB nabíječkou a kabelem s konektorem USB a micro-USB. Abyste zajistili, že Vaši mazlíčci dostanou najíst i během případného výpadku proudu, můžete k zařízení připojit jako záložní řešení powerbanku (není součástí balení). Plán krmení je uložen v produktu, takže i bez připojení k síti Wi-Fi dostanou Vaši mazlíčci jídlo v nastavenou dobu. Vlastnosti • Krmte své mazlíčky automaticky nastavený množstvím v nastavenou dobu • Krmte své mazlíčky na dálku předvoleným množstvím krmiva • Nastavte velikost porcí po zhruba 20 ml • Dostávejte do telefonu upozornění, když bude krmivo docházet • Snímač potvrdí, že jídlo bylo podáno, jinak odešle upozornění (ucpání, převržení nebo chybějící krmivo) • Možnost záložního napájení z powerbanky Obsah balení Automat na krmivo Kontejner Tác na krmivo Kabel USB Síťový adaptér (EU) Návod k obsluze Specifikace produktu Barva Bílá Šedá Materiál Plast Zástrčka Euro / Typ C (CEE 7/16) Příslušenství AC Adaptér EU Zástrčka USB Kabel Odnímatelný sběrný zásobník Bezdrátová technologie Wi-Fi Maximální vysílací výkon 17 dBm Aplikace ke stažení pro Android™ IOS řízen App Hlas Frekvenční rozsah 2412 - 2484 MHz Rozsah provozních teplot 0 - 40 °C Objem nádoby 3.7 l Hlasová Kontrola Amazon Alexa Google Assistant Siri shortcuts Rozsah vnitřní vlhkosti 10 - 90 % Typ senzoru Snímač hladiny potravin
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci