Software Zebra Designer 3 Pro licenční klíč na kartě

Dostupnost: U dodavatele
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  6 měsíců
5 982 Kč
4 944 Kč bez DPH
Kód: ID357637 Prod. číslo: P1109020 Výrobce: ZEBRA
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Software Zebra Designer 3 Pro licenční klíč na kartě

Usnadněte si práci s vytvářením etiket a jejich tiskem. Software Zebra Designer Pro 3 vám s tím pomůže. Je vhodný pro použití s CPCL, EPL ™ a ZPL tiskárnami.

Software Zebra Designer s rozhraním založeným na systému Windows je intuitivní, takže pro jeho použití není nutné žádné obsáhlé školení ani technické dovednosti. Umožňuje vytvářet štítky na základě pevných nebo proměnných dat. Zajišťuje tedy kontrolu obsahu celého pole štítku, jeho celkového formátování a poté i vytváření souborů šablon pro další použití.

Zebra nabízí více variant softwaru, aby splnila různé požadavky na návrh štítků - od vytváření štítků se základním textem až po složité komponenty, jako jsou RFID, pevná nebo variabilní data. Spárujte Zebra Designer s vysoce výkonnými průmyslovými, středními stolními a mobilními tiskárnami Zebra a navrhněte rychle a snadno tiskové řešení podle vlastních potřeb.

Software je nutné aktivovat přes internet přiloženým aktivačním klíčem. Program nabízí podporu více jazyků uživatelského rozhraní (český, anglický, francouzský, italský, německý, nizozemský, španělský, polský, ruský, švédský, portugalský, čínský a japonský...). Navíc je zpětně kompatibilní, takže umožňuje využití již existujících formátů štítků připravených ve starší verzi softwaru.

Hlavní přednosti

  • Podpora uživatelského rozhraní v českém jazyce
  • Intuitivní rozhraní ve stylu Microsoft Office
  • Snadno se připojte k Microsoft® Excel, Microsoft Access a textovým souborům, nebo použijte ODBC pro připojení k jiným databázím
  • Tisk a kódování štítků RFID
  • Průvodce čárovým kódem GS1-128
  • Použijte jednu z předem navržených šablon štítků nebo ji vytvořte od začátku během několika minut
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení