SOS sada pro přežití CATTARA 10dílů

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
692 Kč
689 Kč
569 Kč bez DPH
Kód: ID334679 Prod. číslo: 13730 EAN: 8591686137309 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
SOS sada pro přežití CATTARA 10dílů
SOS sada pro přežití CATTARA 10dílů
Sada plnící řadu funkcí, užitečných v krizových situacích.

SOS sadu lze využít jako záchranný nástroj, nebo jako doplněk pro Outdoor aktivity a Camping.

SOS sada je složena ze zavíracího nože s čepelí délky 6,5 cm, multifunkční karty, píšťalky, kompasu s otočnou stupnicí, bivakovací (izotermické) fólie, rozměrného křesadla pro zapálení ohně, přívěškem s LED osvětlením, celokovovým perem s průrazným hrotem a LED svítilnou napájenou AA baterií (není součástí balení) s nastavitelným kuželem vysoce výkonného světla. Vše je uloženo v ochranném, uzavíratelném pouzdře.

Krabička SOS sady má nízkou hmotnost 445 g a vnější rozměry 17 x 11 x 4,5 cm. Vnitřní prostor je opatřen pěnovou výplňí pro ochranu komponentů. Svými rozměry je sada vhodná pro nošení v menších kapsách, například u batohů Cattara ARMY. Lze ji uschovat i v sumkách.

Složení sady:

Ochranná krabička
Kompas se stupnicí
Zdvojená píšťalka
Multifunkční karta
Zavírací nůž s pojistkou
Rozměrné křesadlo
Bivakovací fólie
Kovové pero s průrazným hrotem
Přívěšek s LED světlem
Ruční LED svítilna
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci