Spokey ARC eliptický trenažér

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
6 354 Kč
5 251 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 6 144 Kč s DPH
  • 5 ks a více 5 935 Kč s DPH
  • 10 ks a více 5 719 Kč s DPH
Kód: ID285976 Prod. číslo: 5902693208778 EAN: 5902693208778 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey ARC eliptický trenažér

Eliptický trenažér Spokey ARC je určen pro ty, kteří se starají o své zdraví a kondici a současně hledají vysokou kvalitu provedení a elegantní vzhled.  

dumbbell1  KVALITA
Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Fitness Spokey stroje mají záruku na rám a mechanické části.

dumbbell1  VÝHODY
Vestavěná transportní kolečka pro snadnou manipulaci – díky nim můžete snadno přesunout trenažér na požadované místo.

dumbbell1  POUŽITÉ SYSTÉMY
Vysoká životnost a výběr použitých materiálů zaručí, že zařízení bude používáno po mnoho let.


Ergonomický design a materiály – vysoce kvalitní materiály a design vypracovaný našimi grafiky, vám přinesou radost z používání našich strojů. Krásný a stylový vzhled strojů doplní váš domácí interiér.

dumbbell1  TECHNOLOGIE

Počítač
Eliptický trenažér Spokey ARC je vybavený počítačem, který umožňuje uživateli sledovat základní parametry tréninku: čas, ujetou vzádlenost, rychlosti, počet spálených kalorií.

Setrvačník a odpor
Rozhodující pro účinnost tréninku je možnost přizpůsobit odpor a hmotnost setrvačníku. U modelu Spokey ARC můžeme regulovat odpor v rozsahu 8 stupňů. Pro nastavení odporu slouží kolečko, které je umístěno na rámu trenažéru. Hmotnost setrvačníku: 6 kg/ 8 kg. Díky použité technologii Optimized Power umožňuje trenažér dosažení stejného výsledku tréninku, stejně jako se setrvačníkem o hmotnosti 8 kg.

URČENO Pro cvičení v domácím prostředí. Eliptický trenažér je univerzální zařízení pro celkové zlepšení zdravotního stavu a spalování tuků.

ZAPOJENÉ SVALY
– dvouhlavý a čtyřhlavý sval stehenní
– lýtkový sval
– hýždě
– dvouhlavý a trojhlavý sval pažní
– ramenní svaly
– svaly hrudníku
– zádové svaly

ZÁRUKA  5 let na rám a 3 roky na mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení.

CERTIFIKÁTY PN-EN 957-1, PN-EN 957-9

PARAMETRY:
odpor: vnější magnetický
8-stupňová ruční regulace odporu
hmotnost setrvačníku: 6 kg / 8 kg (OPTIMIZED POWER)
pulsometr zabudován v rukojetích
vestavěná kolečka
maximální váha uživatele: 130 kg funkce počítače: čas, vzdálenost, rychlost, kalorie, tepová frekvence, scan
rozměry: 102 x 48,5 x 156,5 cm
délka kroku: 28 cm
šířka kroku: 22 cm
váha netto: 28 kg
váha brutto: 30 kg záruka 5 let na rám a 3 roky na mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení
třída: HC

Vytvořte si s námi svou domácí posilovnu! Nabízené vybavení od Spokey vám pomůže zlepšit si kondici, zkrášlit postavu a rozvíjet zdravé návyky.
"Těžký" fitness? Tzv. "těžké" fitness stroje, mezi které patří rotopedy, eliptické trenažéry (orbitreky), běžecké pásy nebo posilovací lavice, tvoří základnu pro zlepšení vaší formy, výdrže a vyrýsování postavy. Než začnete s jakýmkoliv tréninkem, stanovte si cíl, kterého chcete dosáhnout s ohledem na váš aktuální zdravotní stav a věk. Pamatujte! Chcete-li dosáhnout požadovaných výsledků, cvičte pravidelně, jezte zdravě a kvalitně. Pokud se kdykoliv během tréninku nebudete cítit dobře - přerušte ho.
Přínosy cvičení na eliptickém trenažéru Eliptické trenažéry / orbitreky jsou skupinou zařízení, které se dokonale hodí pro ty, kteří chtějí posílit celé tělo. Při tréninku jsou zapojeny dolní i horní části svalů, zejména lýtka, hýždě a ramena. Cvičení na trenažéru odpovídá cvičení na rotopedu, ale díky jejich konstrukci jsou méně zatěžovány klouby. Díky tomu mohou cvičit na orbitreku jak lidé v dobré kondici, tak i senioři a ti, kteří bojují s nadváhou.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci