Spokey BIG BROSS Elektrický skútr černo-bílý, do 150 kg

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
27 854 Kč
24 076 Kč
19 898 Kč bez DPH
-14%
Kód: ID326740 Prod. číslo: 5902693264859 EAN: 5902693264859 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey BIG BROSS Elektrický skútr černo-bílý, do 150 kg


Radost z cestování #veSpokeyStylu

Pokud přemýšlíte, jestli má elektrická koloběžka smysl, musíte se seznámit s elektrickou koloběžkou Spokey BIG BROSS, připomínající skútr, který v následujících sezónách určitě nevyjde z módy! Elektrická koloběžka je moderní a ekologický dopravní prostředek, který vám jistě přinese spoustu radosti a zábavy. Novodobý a praktický fenomén - elektrokoloběžka vám poslouží při cestě do práce, do školy, na nákup, nebo na kratší výlet.

Jediné, co musíte udělat, je užít si jízdu

Model BIG BROSS uspokojí i ty nejnáročnější uživatele! Přepraví vás pohodlně v přeplněném městě a je ideální alternativou k veřejné hromadné dopravě nebo autu. Koloběžka vyniká perfektně vyváženými proporcemi a současně dlouhou výdrží na jedno nabití. Spokey BIG BROSS má motor o výkonu 1000 W, díky kterému dosáhnete maximální rychlosti až 35 km/h. Na jedno nabití ujedete až 30 km, takže si jízdu opravdu užijete na plno!

Elektrický skútr Spokey Big Bross se vyznačuje neobvyklou dynamikou jízdy a velmi trvanlivou konstrukcí. Je vybaven velkým přehledným displejem, na kterém můžete během jízdy kontrolovat svou rychlost a stav baterie. Řídítka jsou potažené protiskluzovým materiálem. Jeho maximální nosnost je až 150 kg!

O vaše pohodlí během jízdy se postarají velká vauková kola a pohodlné sedátko, užijete si tak maximální komfort! Skútr má k dispozici pod řídítky i kapičku na drobnosti, jako je např. mobil, klíče, peněženku. Celek je zakončen stojánkem a originálním předním a zadním osvětlením, které se skvěle osvědčí během celého dne.

Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Proto mají Spokey elektrické koloběžky vynikající kvalitu, jsou odolné a mají jedinečný design.

Vše, co musíte udělat, je užít si jízdu! 

Buďte eko #veSpokeyStylu!

Výběr elektrické koloběžky místo automobilu není jen úspora času a peněz, ale také ulehčíte naší přírodě a také našemu zdraví!


Parametry:
motor: 1000W 50H Brushless / Hub motor
maximální rychlost: 30-35 km/h
maximální dojezd: 30 km*
přehledný displej
kapacita baterie: 12 Ah Lithiová**
kola: 483 mm
typ kol: vakuová pneumatika
materiál: ocel
brzda: páčka na řídítkách, přední a zadní, kotoučová
rozměry: 173 x 79 x 105 cm
startování: pomocí klíče
systém start/stop
alarm
kapsička na drobnost
zpětná zrcátka
váha: 62 kg
doba nabíjení: 5-8 hodin
osvětlení: přední a zadní
stojánek
max. hmotnost uživatele: 150 kg
záruka na koloběžku a její komponenty: 2 roky
záruka na baterii: 6 měsíců

!! Nutno přečíst INSTRUKCE PRO UŽIVATELE ELEKTRICKÉ KOLOBĚŽKY ZDE

Ze zákona je umožněna jízda na této koloběžce do max rychlosti 25 km/hod po pozemních komunikacích. Nová legislativa, týkající se jízdy na těchto strojích, upraví podmínky řízení těchto elektro strojů. Momentálně ještě Ministerstvo své stanovisko nevydalo.

Předpokládaný maximální dojezd je zásadně závislý na nejrůznějších podmínkách, jako jsou například: hmotnost uživatele, rozmanitost terénu, vítr, zvolený stupeň podpory, tlak pneumatik a jejich vzorek, okolní teplota aj. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky.

** Chcete-li prodloužit životnost baterie, nedovolte, aby se zcela vybila. Pokud koloběžku nepoužíváte déle než 3 měsíce, je nutné ji zcela nabít a umístit na suché a chladné místo, abyste předešli možnému poškození, na které se nevztahuje záruka.

Upozornění:
Při používání elektrické koloběžky je spotřebitel plně odpovědný za dodržování pravidel silničního provozu (zákon č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu)) a za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích (zákon č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích)). Důsledně dodržujte bezpečnostní pokyny zejména v zemích, kde neexistují žádné platné zákony a předpisy, týkající se elektrických koloběžek.

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci