Spokey CREEK Trekingové hole, 3-dílné, korkové madlo, systém anti-shock

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
557 Kč
460 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 538 Kč s DPH
  • 5 ks a více 520 Kč s DPH
  • 10 ks a více 501 Kč s DPH
Kód: ID306582 Prod. číslo: 5902693222163 EAN: 5902693222163 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey CREEK Trekingové hole, 3-dílné, korkové madlo, systém anti-shock
Trekkingové hole Spokey Creek jsou připraveny pro ty, kteří tráví svou dovolenou aktivně v přírodě. KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. TECHNOLOGIE A VÝHODY Díky možnosti nastavení délky holí v rozmezí 105-135 cm, si může uživatel nastavit délku dle svých potřeb. Po složení mají trekkové hole délku pouze 67 cm, což usnadňuje jejich přepravu a skladování. Systém tlumící nárazy Anti-Shock. Zabraňuje přenosu nadměrných zátěží na zápěstí a lokty uživatele. Korek je přírodní materiál s vysokou odolností proti vlhkosti a nečistotám. Jeho použití v rukojetích zvyšuje komfort při používání holí. Hrot se zvýšenou odolností ve srovnání se standardními modely. Umožňuje pohodlný pochod po náročném a tvrdém povrchu. Varianta určená pro osoby, které plánují intenzivní pochody, během nichž dochází ke zvýšenému riziku opotřebení hrotu. Možnost jeho výměny umožňuje delší používání svých oblíbených holí. K holím jsou přidány ochranné koncovky hrotu, které chrání opotřebení hrotu při chůzi na tvrdém povrchu (beton, asfalt). URČENO Podpora během horských túr, procházek a výletů. Parametry materiál: hliník 6061 počet dílů: 3 rukojeť: korek pasek: rychlá regulace (FastFit) uzamčení částí hole: vnitřní tlumení nárazů: ano hrot: slinutý karbid, vyměnitelný talířek: vyměnitelný, letní váha (2 hole): 560 g délka: 105-135 cm délka po složení: 67 cm dodatečné prvky: gumové koncovky na hůlky Balení: 25 párů/kartón Možný prodej po 1 ks
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci