Spokey DIRAN CR Turistická dvouvrstvá karimatka, 180 x 50 cm, bez stahovacích gumiček

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
121 Kč
105 Kč
86,4 Kč bez DPH
-14%
Kód: ID376407 Prod. číslo: 5905339418739 EAN: 5905339418739 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey DIRAN CR Turistická dvouvrstvá karimatka, 180 x 50 cm, bez stahovacích gumiček
Dvouvrstvá karimatka 180 x 50 x 0,8 cm Spokey DIRAN CR: - váží pouhých 180 g, díky čemuž se snadno přepravuje a skvěle se hodí pro outdoorové výlety, - je vyrobená z elastické a nedeformující se EP pěny a mechanicky odolné PET fólie, - zajišťuje dokonalou izolaci od země. Každý milovník outdoorových aktivit ví, jak důležitá je praktická, lehká a dobře izolující karimatka. Pokud plánujete víkendový výlet do hor, nebo kempování s přáteli, pak karimatka Spokey DIRAN CR je skvělou volbou! Díky použití dvou vrstev poskytuje karimatka Spokey DIRAN výbornou tepelnou izolaci od země a zvyšuje komfort spánku. Tuto karimatku můžete mít vždy po ruce - je lehká, pohodlná a váží pouhých 180 g! Ultralehká turistická karimatka Karimatku Spokey DIRAN CR lze velmi snadno a rychle rozložit a srolovat. Díky tomu nezabírá mnoho místa a vy si ji tak můžete vzít doslova kamkoli s sebou. Umožní vám rychle a pohodlně připravit místo na spaní. Její tloušťka 0,8 cm a velké rozměry (180 x 50 cm) vyrovnají všechny terénní nerovnosti. Dokonalá izolace od země Nepostradatelná během výletů a kempování karimatka Spokey DIRAN CR je vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů. Použití dvou vrstev výrazně ovlivňuje komfort používání - PE pěna se nedeformuje, je elastická a měkká, zatímco PET fólie zvyšuje její odolnost vůči mechanickému poškození. Díky této kombinaci karimatka Spokey DIRAN zajišťuje vynikající izolaci od země a zároveň se velmi snadno čistí. Parametry: materiál: PE pěna, PET fólie rozměry: 180 x 50 x 0,8 cm karimatka je bez stahovacích gumiček
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci