Spokey EUREKA Set pánského termoprádla - triko a spodky, vel. M/L

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
623 Kč
583 Kč
482 Kč bez DPH
-6%
Kód: ID331224 Prod. číslo: 5902693262329 EAN: 5902693262329 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Spokey EUREKA Set pánského termoprádla - triko a spodky, vel. M/L

Moderní set pánského termoprádla


Pokud se připravujete na zimní šílenství na sjezdovkách nebo na podzimní-zimní outdoorové aktivity, máme pro vás totální Must Have! Pánský Set termoprádla Spokey EUREKA je oblečení nejvyšší kvality, které vám během zimního období poskytne maximální komfort. Teplý, prodyšný komplet termoprádla je určen pro ty nejnáročnější zákazníky. Všichni víme, jak moc je důležitá při sportu svoboda pohybu. Proto byl set EUREKA ušitý v technologii Seamless – bezešvé provedení. A jeho výhody? Díky vysoce elastickému materiálu, se triko či spodky dokonale přizpůsobí vaší postavě, což prakticky eliminuje otlaky a oděry. Tkanina rychle absorbuje a odvádí vlhkost, aby udržovala vaše tělo v teple a suchu a je rychleschnoucí. Triko má vysoký, praktický a rolující rolák, který nejen, že vypadá skvěle, ale především dokonale chrání před větrem.



Navrženo tak, aby splňovalo nejvyšší požadavky


Celé tajemství termoprádla spočívá v jeho správném výběru. Musí dokonale přilnout k tělu. Díky tomu neomezuje pohyb a stává se tak vaší druhou pokožkou. Termo set Spokey je vyroben z velmi příjemného materiálu na dotek, což dále zvyšuje pohodlí při nošení. Víme, že oblečení je důležité, ne-li nejdůležitější součástí během zimních výletů. Proto jme vynaložili veškeré úsilí, aby oblečení naší značky mělo tu nejvyšší kvalitu. Termoprádlo zabraňuje tvorbě zápachů a vzhledem k antistatickým vlastnostem neelektrizuje. Je však třeba pamatovat správnou péči. Ta by měla probíhat po každém použití. Termoprádlo perte při teplotě uvedené na štítku, nejlépe v prostředích určených pro děti, bez agresivních chemikálií a bělidel.



Nejvyšší kvalita #veSpokeyStylu!


Na naše výrobky klademe vysoké požadavky, proto při jejich výrobě používáme materiály nejvyšší kvality. To je zvláště důležité v případě oblečení. Moderní design, velmi kvalitní materiály a novodobé technologie, které používáme při výrobě termoprádla, vám zaručí, že se již žádná venkovní aktivita bez termoprádla Spokey zkrátka neobejde.




Parametry:
rozměry: M/L - XL/XXL
materiál: 65% nylon / 30% polyester / 5% spandex
bezešvé
triko s rolákem

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci