Spokey EVEN+ Běžecký pás

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
10 615 Kč
9 968 Kč
8 238 Kč bez DPH
-6%
Kód: ID350091 Prod. číslo: 5902693287513 EAN: 5902693287513 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey EVEN+ Běžecký pás


Elektrický běžecký pás Spokey EVEN+:

- umožňuje plynulé nastavení rychlosti pomoci dálkového ovladače – s ním si přizpůsobíte intenzitu a rychlost běhu podle vašich potřeb
-
lze jej skladovat ve vodorovné nebo svislé poloze, díky čemuž se vejde do každého bytu, a pokud jej zrovna nebudete používat, nebude zabírat mnoho místa
-
je vybaven Bluetooth, díky kterému můžete pás propojit s aplikací SPAX, která vám poskytne ještě více tréninkových možností a informace o vašem pokroku



Hledáte domácí běžecký pás, který má skvělé technické parametry, a zároveň nebude zabírat mnoho místa doma? Kompaktnost, možnost skládání a skladování pásu ve svislé nebo vodorovné poloze jsou největšími výhodami modelu Spokey EVEN+. Je tak malý, že jej po skončeném tréninku můžete snadno schovat pod postel, nebo jej kdekoliv doma umístit ve svislé poloze. Jedná se o elektrický běžecký pás, který je skvělou volbou pro všechny milovníky domácích tréninků – nahrazuje běhání venku nebo v posilovně, nabízí možnost trénovat kdykoliv chcete vy, a navíc vám umožňuje během tréninku sledovat váš oblíbený seriál nebo poslouchat hudbu.



Moderní běžecký pás

Elektrický běžecký pás Spokey EVEN+ je skvělou volbou pro domácí kardio tréninky. Při běhu se do práce zapojují hlavně svaly lýtek, stehen a hýždí. Zapojuje se taky pletenec ramenní a zádové svaly, které pomáhají udržovat správné držení těla. Cvičení na běžeckém pásu jsou doporučována těm, kteří chtějí zůstat v dobré fyzické kondici po celý rok. EVEN+ je skvělou volbou i pro začátečníky, seniory, či lidi podstupující rehabilitaci. Pravidelný trénink posiluje hlavně svaly dolních končetin, formuje postavu a pomáhá udržovat zdraví a dobrou fyzickou kondici. Pro dosažení nejlepších výsledků je nezbytná regulace rychlosti.  U modelu EVEN+ je rychlost ovládá velmi plynule za pomocí dálkového ovladače, se kterým si můžete přizpůsobit intenzitu běhu přesně podle vašich individuálních potřeb.



Skladujte pás vodorovně nebo svisle

Běžecký pás Spokey EVEN+ je perfektní volbou pro každého, kdo ocení nejvyšší kvalitu doplněnou elegantním, tlumeným designem. Skvěle zapadne do jakéhokoliv bytu a dodá vaší domácí posilovně individuální charakter. Model EVEN+ je navržen tak, aby tréninky byly bezpečné, efektivní a co nejpohodlnější. Model EVEN+ má jedinečnou možnost skládánívejde si i pod postel! Vestavěná transportní kolečka usnadňují přemísťování pásu. Díky nim lze snadno běžecký pás přemístit na jakékoliv místo doma.



Připojte pás k aplikaci SPAX

EVEN+ je moderní domácí běžecký pás, který je vybaven pohodlným skládacím držákem na telefon nebo tablet. Díky tomu si během tréninku můžete pustit vaši oblíbenou hudbu, nebo sledovat váš oblíbený film či seriál. A co víc, běžecký pás je vybaven Bluetooth, který mimo jiné umožňuje připojit se k aplikaci SPAX, která vám poskytne ještě další tréninkové možnosti a informace o vašem pokroku.



Použité technologie

XPLACE: Konstrukce umožňuje skladovat běžecký pás ve svislé i vodorovné poloze.
PURE LINE: Dominantní bílá a šedá barva fitness vybavení této stylistické řady se perfektně hodí do minimalistických moderních interiérů. Světlý tón strojů jim dodá dodatečnou vizuální lehkost.
SPAX
– klikněte a stáhněte si integrovanou aplikaci SPAX k běžeckému pásu!



Jak správně pečovat o běžecký pás?
Popis a video: ÚDRŽBA, ČIŠTĚNÍ A MAZÁNÍ BĚŽECKÉHO PÁSU ZDE


Parametry:
výkon motoru: 0,6 - 1,5 HP
maximální rychlost: 6 km/h
regulace sklonu: ne
LCD displej
funkce: rychlost, vzdálenost, čas, kalorie
snímače tepové frekvence: ne
vestavěná kolečka pro snadnější manipulaci
sklopné madlo pro telefon či tablet
lze skladovat svisle i vodorovně
dálkové ovládání rychlosti
aplikace SPAX
Bluetooth
protiskluzový povrch pásu
rozměry: 147 x 68 x 109 cm
rozměry bez madla: 147 x 68 x 17 cm
rozměry běžecké plochy: 115 x 41 cm
rozměry balení: 154,5 x 69 x 17,5 cm
tloušťka pásu: 1,4 mm
výška od země po běžící pás: 10,5 cm
maximální hmotnost uživatele: 90 kg
váha netto: 29 kg
váha brutto: 34 kg
záruka: 2 roky

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci