Spokey FIT ONE Sada na badminton - 2 rakety

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 2 kusy
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
411 Kč
301 Kč
248 Kč bez DPH
-27%
Kód: ID309423 Prod. číslo: 5902693229094 EAN: 5902693229094 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey FIT ONE Sada na badminton - 2 rakety


Badmintonová sada Spokey FIT ONE:

- skládá se ze dvou raket s vysokým napětím výpletu určených k dynamické a přesné hře a obalu
-
má stabilní, a na dotek příjemné rukojeti, které usnadňují ovládání raket a umožňuji silné, a hlavně přesné rány
- rakety jsou vyrobeny z kombinace oceli (shaft) a hliníku (hlava), díky čemuž jsou lehké a zároveň velmi odolné

Badminton, to je skvělá forma zábavy během společných setkání. Jedná se o jednu z nejoblíbenějších her během společných letních pikniků či dovolených. To, co nejvíce přitahuje milovníky badmintonu, je neobvyklá dynamika hry. Důležitou roli zde hraje také strategie a schopnost předvídat soupeřovy tahy. Ke hře potřebujete správné vybavení – vše co potřebujete, abyste mohli začít, jsou rakety a míčky. Pokud se chcete zapojit do intenzivního a návykového světa badmintonu, nebo hledáte ideální vybavení pro zlepšení vašich dovedností, vsaďte na sadu Spokey FIT ONE, se kterou vaše hra vyskočí na ještě vyšší úroveň!

Přesvědčte se sami, jak intenzivní a návykový je badminton

Badmintonový set Spokey FIT ONE má vynikajícími parametry, které umožňují rychlou a přesnou hru. Rakety jsou vyrobeny z kombinace oceli (shaft), polyuretanu (grip) a hliníku (hlava), díky čemuž jsou neobyčejně lehké a zároveň velmi odolné. Mají stabilní úchop, který umožňuje silné, a především přesné rány. Pro spojení hlavy a shaftu je použitá spojka T-joint, která z vnější strany obklopuje spojované prvky. Omotávka rukojeti je vyrobena z polyuretanu, který je příjemný na dotek. Set je zabalen v praktickém průhledném obalu na zip, s popruhem pro snadné přenášení.  S badmintonovou sadou Spokey FIT ONE budete připraveni hrát kdykoliv a kdekoliv!

Parametry:
materiál: ocel (shaft), hliník (hlava), PU (grip)
spojení: T-JOINT systém
grip: rozměr G3
hmotnost: 100 g (+/- 5 g)
délka: 665 mm (+/- 1 mm)
těžiště: 290–300 mm (+/- 5 mm)
napnutí výpletu: 7-8 kg
sada obsahuje: 2 rakety, obal

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci