Spokey HALLET II Elektrický běžecký pás

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
31 598 Kč
26 114 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 30 555 Kč s DPH
  • 5 ks a více 29 513 Kč s DPH
  • 10 ks a více 28 438 Kč s DPH
Kód: ID285979 Prod. číslo: 5902693208808 EAN: 5902693208808 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey HALLET II Elektrický běžecký pás

Běžecký pás Spokey HALET II je určen pro uživatele, kteří hledají zařízení s nejlepšími technickými parametry, kombinující klasickou eleganci s nejmodernější technologií.

dumbbell1  KVALITA
Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Na fitness stroje Spokey se vztahuje záruka na rám a mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení.

dumbbell1  VÝHODY
Vestavěná transportní kolečka pro snadnou manipulaci - díky nim můžete snadno přesunout běžecký pás na požadované místo. Když běžecký pás zrovna nepoužíváte, můžete jej jednoduše složit, čímž zabere méně místa. Opětovné rozložení je velmi jednoduché. Stačí nohou stisknout na barevný prvek hydraulického válce a opatrně zatáhnout pás dolů - běžecký pás se rozloží sám. Protiskluzová struktura běžícího pásu zvyšuje bezpečnost a pohodlí uživatele.

dumbbell1  POUŽITÉ SYSTÉMY
SYSTÉM TLUMENÍ NÁRAZU – systém výrazně eliminuje otřesy přenášející se do běžeckého pásu při běhu. Zvyšuje komfort užívání a snižuje zátěž kloubů.

SPECIÁLNÍ SNÍMAČ RYCHLOSTI - vhodně zvolený snímač přesně měří rychlost během cvičení. Profesionalita provedení tohoto prvku se odráží na kvalitě výkonu.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL – umožňuje snadné, jednoduché a intuitivní ovládání zařízení.

Funkce jednoduchého, tichého a kontrolovaného spouštění a skládání běžeckého pásu. Umožňuje rychlé a snadné skládání.

dumbbell1  TECHNOLOGIE

Počítač
V běžeckém pásu Hallet II je použito inovativní řešení - 7" multimediální, barevný, dotykový LCD displej o funkčnosti tabletu se systémem Android. Díky tomu si může uživatel okořenit svůj trénink např. sledovat svou naprogramovanou trasu běhu v reálném čase, poslouchat hudbu, sledovat filmy nebo si prohlížet internet. Po skončení běhu se objeví stručný souhrn s výsledky tréninku. Běžecký pás může mít více uživatelů a výsledky každého uživatele jsou individuálně přizpůsobeny díky personalizaci jeho účtu. Zároveň můžete výsledky porovnávat a soutěžit s dalšími uživateli. Pomocí portu USB a bluetooth můžete přehrávat svou oblíbenou hudbu a filmy.

Snímač tepové frekvence
Běžecký trenažér je v rukojetích vybavený snímačem tepové frekvence, který vám umožní sledovat puls během tréninku.

Nastavení rychlosti a úhel náklonu 
Pro dosažení optimálních výsledků je také důležité nastavení rychlosti a úhlu náklonu. V modelu Arena se regulace provádí několika různými způsoby: pomocí tlačítek na rukojetích, na konzoli nebo dotykem na obrazovce. Rychlostní rozsah je od 0,8 do 20 km/h. a úhel náklonu běžícího pásu od 0 do 18%.

URČENO pro cvičení v domácím prostředí. Běh na běžícím pásu přináší řadu výhod: zlepšuje dýchání, vytrvalost, posiluje tělo a zlepšuje jeho vzhled

ZAPOJENÉ SVALY
– dvouhlavý a čtyřhlavý sval stehenní
– lýtkový sval
– hýždě

ZÁRUKA 5 let na rám a mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení.

CERTIFIKÁTY PN-EN 957-1, PN-EN 957-6, CE, RoHS

PARAMETRY:
výkon motoru: 1,5 HP, max 2,5 HP
rychlost: 0,8-20 km/h
úhel náklonu (regulace každé 1%): 0-18%
maximální váha uživatele: 150 kg
displej: 7", barevný, dotykový, multimediální
Systém: Android, paměť: 8 GB, RAM: 1 GB, Wifi, USB
funkce počítače: čas, vzdálenost, rychlost, kalorie, tepová frekvence, úhel náklonu
bezpečnostní klíč
možnost složení pásu
systém absorbujíci vibrace
prostiskluzový povrch pásu
rozměr běžící plochy: 45 x 130 cm
rozměr rozloženého pásu: 187 x 74,5 x 114 cm
váha netto: 66 kg
váha brutto: 73 kg
shodné s normou: EN 957-1/6
certifikáty: CE, RoHS
třída: HC
záruka: 5 let na rám a mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení

Vytvořte si s námi svou domácí posilovnu! Nabízené vybavení od Spokey vám pomůže zlepšit si kondici, zkrášlit postavu a rozvíjet zdravé návyky.
"Těžký" fitness? Tzv. "těžké" fitness stroje, mezi které patří rotopedy, eliptické trenažéry (orbitreky), běžecké pásy nebo posilovací lavice, tvoří základnu pro zlepšení vaší formy, výdrže a vyrýsování postavy. Než začnete s jakýmkoliv tréninkem, stanovte si cíl, kterého chcete dosáhnout s ohledem na váš aktuální zdravotní stav a věk. Pamatujte! Chcete-li dosáhnout požadovaných výsledků, cvičte pravidelně, jezte zdravě a kvalitně. Pokud se kdykoliv během tréninku nebudete cítit dobře - přerušte ho.
Přínosy cvičení na domácím běžeckém pásu Běžecké pásy jsou skupina zařízení, které dokonale vyhovují těm, kteří si chtějí vybudovat dobrou fyzickou kondici a posílit celé tělo, zejména spodní části svalů. Během tréninku posilujeme převážně lýtkové svaly, stehna, hýždě a pracují také ramenní svaly. Zádové svaly ovlivňují správné držení těla. Tréninky na běžeckém pásu jsou pro ty, kteří chtějí zůstat ve formě po celý rok. Správný trénink nejen posiluje svalové části, ale také tvaruje postavu a pomáhá udržovat dobrý zdravotní stav a kondici. Možnost nastavení rychlosti a stupně sklonu běžeckého pásu umožňují nastavit intenzitu tréninku vaším potřebám.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci