Spokey HASBRO JOURNAL Sada brýle+šnorchl, zn. NERF, modro-oranžová

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 2 kusy
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
318 Kč
262 Kč bez DPH
-20%
Kód: ID343731 Prod. číslo: 5902693272755 EAN: 5902693272755 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Spokey HASBRO JOURNAL Sada brýle+šnorchl, zn. NERF, modro-oranžová


Sada pro šnorchlování – maska + šnorchl Spokey Hasbro Nerf Journal

Šnorchlování #veSpokeyStylu

Bez specializovaného vybavení může být obtížné obdivovat krásu podmořského světa a jeho magickou flóru a faunu. Šnorchlovací sady byly vytvořeny speciálně pro milovníky podvodního dobrodružství! Díky nim bude šnorchlování, tedy sport, který spočívá v plavání na hladině vody s ponořenou tváří do vody a pozorování podvodního života, ještě lepší!

Maska poskytuje ještě lepší viditelnost

Šnorchlovací maska Spokey Nerf Journal je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které zaručují bezpečnost pod vodou a zajišťují dlouhé a uspokojivé používání. Její tvar a lícnice s páskem jsou vyrobeny ze silikonu, které se snadno a dobře přizpůsobí vašemu obličeji. Dvojitá skla zvětšují perspektivu a šířku pohledu pod vodou.

Masky Spokey jsou vyrobeny pomocí nejnovějších technologií. Jsou dobře utěsněné, což znamená, že se voda během potápění nedostane dovnitř a použití masky je tak opravdu bezpečné!

Šnorchl umožňuje pohodlné dýchání pod vodou

Šnorchl pro šnorchlování Spokey Nerf Journal je tou nejlepší volbou: je vyroben tak, aby se voda nedostala dovnitř. Tento šnorchl je ideální volbou jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé milovníky šnorchlování. Navržen pro pohodlné a snadné dýchaní během šnorchlování. Navíc má sponu pro uchycení k masce. Šnorchl je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, které zajišťují dlouhé a uspokojivé používání.

Spodní ventil s blokádou a anti-wave koncovka brání vniknutí vody do šnorchlu

Pro úplné pohodlí při používání je vhodné se řídit doporučeními odborníků:

Je důležité, aby maska byla ideálně přizpůsobena tvaru obličeje. Proto nejprve přiložte masku na obličej, a až poté upravte její velikost pomocí regulovatelného pásku.

Pro zajištění delší trvanlivosti masky, ji po každém použití důkladně opláchněte pod tekoucí vodou. Po usušení masku skladujte v chladu a chraňte před slunečním zářením.

A pokud chcete, aby vaše maska ??vypadala i po mnoha použitích stále jako nová, vložte ji do vlažné vody a přidejte citronovou šťávu. Ponechejte ji v takto připravené vodě několik hodin. Díky tomu bude silikon, který mohl mezitím změnit svou barvu, vypadat znovu jako nový!

URČENO:
Rekreační šnorchlování

Parametry:
maska:
sklo: tvrzené
sklo ve tvaru slzy zvětšuje pozorovací úhel jak horizontálně, tak vertikálně
rám: PVC
lícnice: silikon
pásek: silikon, možnost regulace délky
šnorchl:
náustek: silikon, adaptivní
trubka: PVC
spona (možnost připnutí k masce)
uzavřený spodní ventil s blokádou
koncovka anti-wave

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci