Spokey HERO magnetický rotoped + DÁREK ZDARMA

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
8 827 Kč
7 295 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 8 536 Kč s DPH
  • 5 ks a více 8 245 Kč s DPH
  • 10 ks a více 7 944 Kč s DPH
Kód: ID285968 Prod. číslo: 5902693208679 EAN: 5902693208679 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey HERO magnetický rotoped + DÁREK ZDARMA

Rotoped Spokey Hero je určen pro uživatele, kteří hledají kvalitní zařízení, výborné technické parametry s využitím nejnovějších technologických řešení.

dumbbell1  KVALITA
Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Všechny rotopedy Spokey mají záruku na rám a mechanické části.

dumbbell1  VÝHODY
S myšlenkou na uživatele s různou výškou, jsme zavedli řadu vylepšení: díky vertikálně i horizontálně nastavitelnému sedátku si co nejvhodněji nastavíte vzdálenost od pedálů. Nastavení sklonu řídítek vám umožní pohodlnou polohu během tréninku. Vestavěná transportní kolečka pro snadnou manipulaci – díky nim můžete snadno přesunout trenažér na požadované místo. Protiskluzová struktura pedálů a upevňovacích pásků zvyšují bezpečnost a pohodlí uživatele během jízdy na rotopedu.

dumbbell1  POUŽITÉ SYSTÉMY


Převodový systém, který umožňuje snížit hmotnost setrvačníku – prostřednictvím použití vhodného převodu při snížené hmotnosti setrvačníku udržuje plynulost pohybu. Výrazně snižuje váhu zařízení.


Pohodlný mechanismus regulace - možnost jednoduchého přizpůsobení ergonomické pozici uživatele. Rychle a pohodlně zaujmete pohodlnou polohu.

dumbbell1  TECHNOLOGIE

Počítač
Rotopedy Spokey Hero mají počítač se širokou škálou funkcí a 15 přednastavenými programy, které vám umožní přizpůsobit trénink vašim individuálním potřebám. K dispozici je také manuální program. Velký a přehledný displej pro snadné sledování parametrů během cvičení.

To, co odlišuje model Spokey HERO je použití technologie Bluetooth. Díky tomu lze k rotopedu připojit mobilní zařízení (tablet/telefon) s nainstalovaným bezplatným softwarem FitShow.

Tato aplikace umožňuje přesné sledování výsledků vašeho tréninku. Další výhodou je možnost sledovat na displeji vlastní trasu podle Google Maps. Můžete tak trénovat kdekoliv na světě pomocí Google Street View. Výsledky svých tréninků můžete sdílet na sociálních sítích. Skvěla vychytávka, jak si zatraktivnit svůj každodenní trénink.

Snímač tepové frekvence
Snímač pulsu zabudovaný v rukojetích umožňuje sledovat puls během tréninku.

Setrvačník a odpor
Při výběru rotopedu rozhodujícím faktorem je možnost přizpůsobení odporu a hmotnost setrvačníku. U modelu Spokey Hero můžeme regulovat odpor v rozsahu 16 stupňů. Nastavení je intuitivní a pohodlné – je automatické. Pro nastavení odporu slouží tlačítka, která jsou umístěna na hlavním panelu rotopedu. Hmotnost setrvačníku je 8 kg, avšak díky použité technologii Optimized Power umožňuje rotoped dosažení stejného výsledku tréninku, stejně jako se setrvačníkem o hmotnosti 10 kg.

URČENO pro cvičení v domácím prostředí. Rotoped je univerzální zařízení pro celkové zlepšení zdravotního stavu a spalování tuků.

ZAPOJENÉ SVALY
– dvouhlavý a čtyřhlavý sval stehenní
– lýtkový sval
– hýždě

ZÁRUKA 5 let na rám a mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení.

CERTIFIKÁTY PN-EN 957-1, PN-EN 957-5

PARAMETRY
odpor: vnější magnetický
16-stupňová automatická regulace odporu
hmotnost setrvačníku: 8 kg/ 10 kg
regulace sedadla – vertikální i horizontální
nastavitelnost úhlu řídítek
pulsometr zabudován v rukojetích
vestavěná kolečka
maximální váha uživatele: 150 kg
funkce počítače: čas, vzdálenost, rychlost, kalorie, tepová frekvence, bluetooth
12 tréninkových programů: (HRC, WATT, Body Fat) a manuální program
rozměry: 86 x 52 x 133 cm
max. výška sedadla: 100 cm
max. výška řídítek: 135 cm
váha netto: 29 kg
váha brutto: 32 kg
záruka 5 let na rám a mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení
třída: HC

Vytvořte si s námi svou domácí posilovnu! Nabízené vybavení od Spokey vám pomůže zlepšit si kondici, zkrášlit postavu a rozvíjet zdravé návyky.
"Těžký" fitness? Tzv. "těžké" fitness stroje, mezi které patří rotopedy, eliptické trenažéry (orbitreky), běžecké pásy nebo posilovací lavice, tvoří základnu pro zlepšení vaší formy, výdrže a vyrýsování postavy. Než začnete s jakýmkoliv tréninkem, stanovte si cíl, kterého chcete dosáhnout s ohledem na váš aktuální zdravotní stav a věk. Pamatujte! Chcete-li dosáhnout požadovaných výsledků, cvičte pravidelně, jezte zdravě a kvalitně. Pokud se kdykoliv během tréninku nebudete cítit dobře - přerušte ho.

Přínosy cvičení na rotopedu Rotopedy jsou skupinou zařízení, které dokonale vyhovují fanouškům celoroční cyklistiky a těm, kteří chtějí posílit spodní části svalů. Během tréninku zapojíte především stehna, lýtka a hýždě. Cvičení na rotopedu se doporučuje těm, kteří si chtějí udržovat dobrou kondici po celý rok. Správný trénink nejen že posiluje naše svalstvo, ale také tvaruje postavu a pomáhá si udržet zdraví a dobrou kondici. Díky regulaci zatížení si uživatel vybírá parametry dle svých schopností. Nastavitelná výška sedátka a řídítek vám umožní pohodlnou pozici během tréninku.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci