Spokey IBIZA Rychleschnoucí sportovní ručník, 80 x 160 cm

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
460 Kč
430 Kč
356 Kč bez DPH
-6%
Kód: ID307427 Prod. číslo: 5902693222071 EAN: 5902693222071 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey IBIZA Rychleschnoucí sportovní ručník, 80 x 160 cm


Dvě mouchy jednou ranou – funkční a hravý!

Rychleschnoucí ručník s motivem zábavných soviček ze savého, měkkého a velmi příjemného materiálu, si vaše děti hned zamilují. Díky speciálnímu polyesterovému a polyamidovému vláknu, zabere o cca 80% méně místa než běžný froté ručník, takže se vejde i do toho nejmenšího dětského batůžku.
 



Rychleschnoucí ručník Spokey Ibiza využijete doma v koupelně, ve školce, při návštěvě bazénu, při kempování, pikniku, cestování – ať už na dovolenou, či na turistické výpravy nebo na pláži. Skvěle se osvědčí i jako podložka na pláž nebo na trávu.

 

 

Zaměřujeme se na zdraví a bezpečnost!

Ručník z mikrovlákna byl vyroben těmi nejmodernějšími technologiemi. Díky tomu má úžasnou savost a je odolný proti roztržení či jinému poškození. Navíc má vynikající prodyšné vlastnosti. Ručník je vyroben v souladu s normou EN 14362 – 1: 2012 – je vyroben z materiálů, které jsou nejbezpečnější pro zdraví uživatelů.

Konec těžkým a objemným ručníkům

- Perfektní pro jakékoliv aktivity
-
Hravá grafika zažene nudu
-
Fast drying – uschne rychle i bez sluníčka
-
Velmi lehký
-
Skvělá absorpce
-
Velký rozměr
-
Kompaktní rozměry po složení – vejde se kamkoliv

 

 

Praktické a moderní řešení #veSpokeyStylu

Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

Navzdory jeho velikosti 80 x 160 cm, ručník zabírá o cca 80% méně místa než běžný froté ručník, je 6x lehčí a 4x rychleji absorbuje vodu než klasický ručník. Součástí ručníku je i praktický obal pro snadnější a pohodlné přenášení a úschovu. Po zašpinění ho stačí propláchnout ve vodě o teplotě do 30°C.

 



Parametry:
materiál: 80% Polyester / 20% Polyamid = 100% mikrovlákno
lehký, rychleschnoucí, savý
rozměr: L - 80 x 160 cm
velký rozměr může sloužit jako plážová deka
moderní a hravá grafika pro děti
balen v praktickém obalu

Informace pro velkoodběratele:
balení: 50 ks/kartón
možný prodej po 1 ks

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci