Spokey KOBE Batoh turistický, černý, 28 l

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 2 kusy
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
650 Kč
530 Kč
438 Kč bez DPH
-18%
Kód: ID353522 Prod. číslo: 5902693285809 EAN: 5902693285809 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey KOBE Batoh turistický, černý, 28 l
Sportovní a turistický batoh Spokey KOBE: - hodně kapes a přihrádek, včetně speciální kapsy na notebook - zádový nosný systém batohu je vyroben z prodyšné síťoviny a umožňuje optimální přizpůsobení batohu vašim zádům Turistický batoh KOBE je vhodný pro každodenní použití i krátké výlety. Jeho objem 28 l a kompaktní rozměry se osvědčí v jakékoliv situaci! Kvalita a technologie Spokey KOBE je především velmi praktický! Jeho velikost vám dovolí vzít si s sebou nejnutnější věci na výlet a díky své nízké hmotnosti pro vás nebude představovat velkou zátěž. Batoh Spokey KOBE byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů, které zajišťují všestrannost a odolnost vůči mechanickému poškození a nepříznivým podmínkám. Použití laminované látky s technologii rip-stop na vnější straně batohu zajišťuje, že materiál je odolný a zároveň lehký. Kvalita materiálů a funkčnost produktu jsou velmi důležitými parametry pro příznivce aktivního životního stylu. Objem a komfort používání Objem batohu Spokey Kobe – 28 l – vám umožní pohodlně si zabalit ty nejnutnější věci i pro vícedenní výlet čí víkendovou turistiku. Je určen pro každodenní použití – do práce, do posilovny, na bazén nebo na výlet. Použitý opěrný systém vám umožní přizpůsobit rozložení zátěže a nastavení zad dle vašich potřeb a díky prodyšné síťce zajišťuje dobrou ventilaci. Unikátní design a promyšlený střih mu dávají jedinečný vzhled.Užitečné kapsy a přihrádky Batoh má mnoho kapes a přihrádek, díky kterým si můžete své věci v batohu pohodlně a přehledně uspořádat. Batoh Spokey KOBE má také kapsu určenou pro notebook! V batohu naleznete vysoce kvalitní zipy, které jsou odolné proti mechanickému poškození. Viditelný i po setmění Model Kobe je vybavený reflexními prvky pro zlepšení viditelnosti po setmění, což je velmi důležité při chůzi na špatně osvětlených silnicích a místech. Parametry: materiál: polyester 420D rip-stop objem: 28 l rozměry: 48 x 27 x 22 cm opěrný systém polstrovaný prodyšnou síti 3 kapsy elastické popruhy kapsa na notebook reflexní prvky
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci