Spokey MANTIS eliptický trenažér - 16 tréninkových programů

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
21 290 Kč
17 595 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 20 588 Kč s DPH
  • 5 ks a více 19 885 Kč s DPH
  • 10 ks a více 19 161 Kč s DPH
Kód: ID285978 Prod. číslo: 5902693208792 EAN: 5902693208792 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey MANTIS eliptický trenažér - 16 tréninkových programů

Eliptický trenažér Spokey Mantis je určen pro ty, kteří se starají o své zdraví a kondici a současně hledají nejvyšší kvalitu provedení a komfort. 

dumbbell1  KVALITA
Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Fitness Spokey stroje mají záruku na rám a mechanické části.

dumbbell1  VÝHODY
Vestavěná transportní kolečka pro snadnou manipulaci – díky nim můžete snadno přesunout trenažér na požadované místo. Přemístěním setrvačníku do přední části trenažéru je poloha nohou při tréninku přirozenější, což zvyšuje komfort používání produktu.

dumbbell1  POUŽITÉ SYSTÉMY


Ergonomický design a materiály - vysoce kvalitní materiály a design vypracovaný našimi grafiky, vám přinesou radost z používání našich strojů. Krásný a stylový vzhled strojů doplní váš domácí interiér.


Systém pro reprodukci přirozených pohybů během cvičení - práce našich svalů je nejvíce podobná přírodnímu tréninku na běžkách.


Maximální hmotnost uživatele 170 kg, znamená větší tuhost a konstrukční pevnost stroje. Výsledkem je prodloužená životnost.

dumbbell1  TECHNOLOGIE

Počítač
Eliptické trenažéry Spokey Mantis jsou vybaveny počítačem se širokou škálou funkcí a 16 přednastavenými programy, které vám umožní přizpůsobit trénink vašim individuálním potřebám. K dispozici je také manuální program a program vytvořený uživatelem. Velký a přehledný displej pro snadné sledování parametrů během cvičení.

Snímač tepové frekvence
Snímač pulsu zabudovaný v rukojetích umožňuje sledovat puls během tréninku.

Setrvačník a odpor
Rozhodující pro účinnost tréninku je možnost přizpůsobit odpor a hmotnost setrvačníku. U modelu Spokey Mantis můžeme regulovat odpor v rozsahu 16 stupňů. Nastavení je intuitivní a pohodlné – je automatické. Pro nastavení odporu slouží tlačítka, která jsou umístěna na hlavním panelu trenažéru. Hmotnost setrvačníku: 7 kg/ 9 kg. Díky použité technologii Optimized Power umožňuje trenažér dosažení stejného výsledku tréninku, stejně jako se setrvačníkem o hmotnosti 9 kg.

URČENO  Pro cvičení v domácím prostředí. Eliptický trenažér je univerzální zařízení pro celkové zlepšení zdravotního stavu a spalování tuků.

ZAPOJENÉ SVALY
– dvouhlavý a čtyřhlavý sval stehenní
– lýtkový sval
– hýždě
– dvouhlavý a trojhlavý sval pažní
– ramenní svaly
– svaly hrudníku
– zádové svaly

ZÁRUKA  5 let na rám a mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení.

CERTIFIKÁTY EN 957-1/9, třída: HC

PARAMETRY:
odpor: vnější magnetický
16-stupňová automatická regulace odporu
hmotnost setrvačníku: 7 kg/ 9kg
pulsometr zabudován v rukojetích
vestavěná kolečka
maximální váha uživatele: 170 kg
funkce počítače: čas, vzdálenost, rychlost, kalorie, tepová frekvence, Recovery, HRC, WATT
16 tréninkových programů, manuální program, programy uživatelů (U1-U3)
rozměry: 150 x 65 x 170 cm
délka kroku: 49 cm
šířka kroku: 8 cm
váha netto: 67 kg
váha brutto: 72 kg
záruka 2 roky na rám a mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení
shodné s normou: EN 957-1/9
třída: HC

Vytvořte si s námi svou domácí posilovnu! Nabízené vybavení od Spokey vám pomůže zlepšit si kondici, zkrášlit postavu a rozvíjet zdravé návyky.
"Těžký" fitness? Tzv. "těžké" fitness stroje, mezi které patří rotopedy, eliptické trenažéry (orbitreky), běžecké pásy nebo posilovací lavice, tvoří základnu pro zlepšení vaší formy, výdrže a vyrýsování postavy. Než začnete s jakýmkoliv tréninkem, stanovte si cíl, kterého chcete dosáhnout s ohledem na váš aktuální zdravotní stav a věk. Pamatujte! Chcete-li dosáhnout požadovaných výsledků, cvičte pravidelně, jezte zdravě a kvalitně. Pokud se kdykoliv během tréninku nebudete cítit dobře - přerušte ho.
Přínosy cvičení na eliptickém trenažéru Eliptické trenažéry / orbitreky jsou skupinou zařízení, které se dokonale hodí pro ty, kteří chtějí posílit celé tělo. Při tréninku jsou zapojeny dolní i horní části svalů, zejména lýtka, hýždě a ramena.  Cvičení na trenažéru odpovídá cvičení na rotopedu, ale díky jejich konstrukci jsou méně zatěžovány klouby. Díky tomu mohou cvičit na orbitreku jak lidé v dobré kondici, tak i senioři a ti, kteří bojují s nadváhou.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci