Spokey MOVER Elektroboard, červený

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
6 474 Kč
5 350 Kč bez DPH
Kód: ID309444 Prod. číslo: 5902693236702 EAN: 5902693236702 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey MOVER Elektroboard, červený
ELEKTROBOARD / KOLONOŽKA SPOKEY MOVER Máte rádi inovativní řešení a chcete se rychle a snadno pohybovat po městě? Elektroboard Spokey Mover je pro Vás ideálním řešením! KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. TECHNOLOGIE A VÝHODY Elektroboard je jinými slovy moderní elektrický skateboard nebo se můžete také setkat i s pojmenováním kolonožka, hoverboard či minisegway, který využívá technologii používanou v zařízeních typu Segway. Jedná se o balanční skateboard, jehož ovládání je založeno pouze na rovnováze jezdce. Veškerý pohyb tedy ovládá sám uživatel, který přenáší váhu na špičky a na paty – tím je elektroboardu udáván směr dopředu či vzad. Stejným způsobem je pak možno také zatáčet. Nezabírá příliš mnoho prostoru a je skvělým pomocníkem při cestování po městě. Mover je ideální dopravní prostředek s dojezdem na jedno nabití až do 20 km. Jeho maximální rychlost je 15 km / h. Je vybaven protiskluzovým povrchem a zajišťuje bezpečnost a pohodlí při použití. Tělo elektroboardu má ochranu třídy IP54 proti stříkající vodě. Je ideální pro vnitřní i venkovní použití bez ohledu na povětrnostní podmínky. Jednoduchý a intuitivní způsob ovládání rovnováhou těla, dělá jízdu velmi snadnou a příjemnou. Z jízdy budou mít radost nejen dospělí, ale i děti. Mover je vybaven technologií Bluetooth, takže kdykoli můžete produkt spárovat s telefonem a vychutnat si hudbu vycházející přímo z reproduktorů na elektroboardu. LED diody indikují stav baterie. Uvnitř se nachází lithiová baterie renomované značky LG o kapacitě 4,4 AH. Prémiová baterie zaručuje dlouhou životnost kolonožky Mover a vysokou úroveň bezpečnosti. Při jednom nabití (v závislosti na hmotnosti a terénu uživatele) můžete ujet až 20 km. Dobíjení baterie trvá maximálně 2 hodiny. Součástí elektroboardu je transportní obal pro pohodlnou přepravu a skladování. Navíc je vybaven dálkovým ovladačem, V sadě s deskou je kryt, který bude ideálně fungovat jako taška na přepravu skateboardů. Souprava je navíc vybavena dálkovým ovladačem vykonávající funkci ochrany proti krádeži: pomocí ovladače zablokujeme a odblokujeme Mover. PARAMETRY: kolečka: 5,5“ baterie: 36V 4,4 AH LG Battery maximální rychlost: 15 km/h maximální vzdálenost: 15-20 km výkon motoru: 250 W doba nabíjení: 2-3 hodiny maximální nosnost: 120 kg nabíječka: CI 2A, 100-240 VAC bluetooth v sadě: obal, dálkové ovládání
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci