Spokey SIMPLY Skateboard 78,7 x 20 cm, ABEC3

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 041 Kč
974 Kč
805 Kč bez DPH
-6%
Kód: ID343186 Prod. číslo: 5902693270539 EAN: 5902693270539 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey SIMPLY Skateboard 78,7 x 20 cm, ABEC3


Skateboard Spokey SIMPLY:

- má protiskluzovou povrchovou úpravu, která zajišťuje maximální přilnavost nohou, pomáhá udržovat stabilní polohu a usnadňuje balancování během jízdy
- je vybaven ložisky ABEC-3, které jsou odolné vůči extrémně vysokému zatížení
-
vyroben ze 7mi vrstvého čínského javoru, díky čemuž je deska velmi odolná a pružná

Sníte o freestylové jízdě a skateboardových tricích? Vynikněte na rampě se super odolným modelem Spokey SIMPLY – skateboardem, který byl vyroben pro uživatele, kteří ocení komfort a bezpečí během skatingového dobrodružství. Skateboard SIMPLY se díky své velmi odolné konstrukci skvěle osvědčí při provádění triků a překonávání různých překážek. Model SIMPLY je ideální volbou pro technickou a dynamickou freestylovou jízdu. A to vše díky použití těch nejlepších technických parametrů a odolné konstrukci!

Skateboard pro speciální triky

Skateboard Spokey SIMPLY je vyroben ze 7mi vrstvého čínského javoru, který je odolný vůči poškození a zajišťuje pružnost desky. Díky tomu je skateboard extrémně odolný – zapomeňte na rozlámané desky nebo opotřebovaná kolečka! Skateboard Spokey SIMPLY je vybaven polyuretanovými (PU) kolečky o rozměru 52 x 32 mm s tvrdostí 92A. Velikost koleček umožňuje dosahovat optimální rychlostí, skvělé se hodí jak pro jízdu na ulici, tak i pro jízdu ve skateparku! Kolečka jsou extrémně odolná, poskytují dobrou přilnavost a absorbují vibrace vznikající během jízdy po nerovném povrchu. Polyuretan je velmi odolný materiál proti oděru, díky čemuž se kolečka budou opotřebovávat velmi pomalu.

Ještě odolnější konstrukce

Skateboard Spokey SIMPLY se vyznačuje ložisky ABEC-3, která jsou odolnější než ložiska s vyššími čísly, ale jsou o něco pomalejší. Díky nim skateboard vydrží větší zatížení, což je ideální pro jízdu ve skateparku! Skvělé se hodí i pro jízdu po chodníku nebo po asfaltu. Skateboard má protiskluzovou povrchovou úpravu, která zajišťuje maximální přilnavost nohou, pomáhá udržovat stabilní polohu a usnadňuje balancování během provádění triků! Black grip tape (protiskluzový povrch desky) je zárukou dobré přilnavosti.

Ideální pro triky a klasickou jízdu

Pokud přemýšlíte, jaký skateboard vybrat, a hledáte vybavení, které posune vaše skatingové dobrodružství na ještě vyšší úroveň, pak model Spokey SIMPLY je pro vás ten pravý! Nic vám nebrání v tom, zabalit si skateboard do batohu a vzít si ho s sebou na dovolenou k moři, kde určitě zpestří nejeden den odpočinku. Skateboard Spokey SIMPLY má protiskluzový povrch, který poskytuje pohodlné umístění nohou a jedinečný design, se kterým vyniknete mezi ostatními!

Parametry:
materiál: 7mi vrstvý čínský javor
ložiska: ABEC3
rozměry: 78,7 x 20 cm
kolečka: 52 x 32 mm PU
tvrdost koleček: 92 A
truck: 5" seagull hliník
tvar: double kick
povrch desky: černá grip tape
maximální hmotnost uživatele: 100 kg
norma EN13613

Informace pro velkoodběratele:
balení: 4 ks/karton
možný prodej po 1 ks

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci