Spokey SPONG II Sada činek 2*0.5kg zelené

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
163 Kč
135 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 158 Kč s DPH
  • 5 ks a více 153 Kč s DPH
  • 10 ks a více 147 Kč s DPH
Kód: ID285207 Prod. číslo: 5902693209010 EAN: 5902693209010 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey SPONG II Sada činek 2*0.5kg zelené
Sada činek Spokey Spong II je nástroj, který dokonale doplní trénink. Je možné s ním vykonat velkou škálu cviků, tím pádem aktivovat různé svalové partie. KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Činky Spong II byly navrženy tak, aby se perfektně vyjímaly v domácí posilovně. Byly vyrobeny v intensivních a energetických barvách. VÝHODY Činky mají pohodlné zapínání na suchý zip, umožňující stabilní úchop během cvičení. Úchyt činek je pokryt měkkou pěnou pro větší komfort. V sadě jsou dvě činky se stejnou hmotností. Díky tomu může uživatel mít činku v každé ruce, nebo držet obě činky v jedné ruce a zvýšit tím intenzitu cvičení. Dostupné jsou v 3 různých provedeních (od 0,5 do 2 kg). Uživatel si sám zvolí hmotnost, která vyhovuje jeho stanoveným možnostem a cílům. TECHNOLOGIE Použití pěny zaručuje velice pohodlný a pevný úchop činky během provádění cviku. Zapínání na suchý zip je jedním z nejsilnějších upevnění. Správně zapnutá činka je charakteristická svou dlouhou životnosti a neporuchovosti. URČENO Závaží je vhodné k fitness tréninku, aerobiku, joggingu nebo cvičení pro celkový rozvoj a rehabilitaci. Závaží určeno k posílení svalstva horní části těla, především paží. ZAPOJENÉ SVALY – svalstvo ramen – svalstvo zad – svalstvo paží – biceps – triceps Parametry sada dvou kusů 2x 0,5 kg materiál: litina pokryté měkkou, pohodlnou pěnou regulovatelné zapínání na suchý zip balení: 20 sad / karton možný prodej po 1 kuse
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci