Spokey TERMICA WOMAN Dámské termotričko M/L fialové

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
584 Kč
547 Kč
452 Kč bez DPH
-6%
Kód: ID288877 Prod. číslo: 5902693212416 EAN: 5902693212416 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey TERMICA WOMAN Dámské termotričko M/L fialové
Kolekce EXTREME vytvořena do náročných klimatických podmínek (teplota, vítr, vlhkost). Jeho hlavním úkolem je efektivně podporovat přirozený, biologický proces termoregulace těla, která zodpovídá za tepelné pohodlí našeho těla. Materiál: speciální materiál DRYMOOV MAX - nejkvalitnější nylon Složení: 58% polymaid (nylon), 33% polypropylen, 8% elasten, 1% polyester Triko je vyrobeno z vysoce kvalitního multifilamentního polyamidového vlákna nejvyšší kvality, aby poskytovalo pohodlí během sportu a v náročných povětrnostních podmínkách. Díky svým výjimečným vlastnostem potřebuje polyamidová příze méně tepla pro zahřátí ve srovnání s polyesterem, proto rychleji a účinněji odvádí vlhkost a udržuje teplo. Tento materiál je velice elastický, měkký a příjemný na dotyk. Použití technologie seamless - bezešvé- zaručuje perfektní padnutí prádla na postavu a minimalizuje riziko otlaků a oděrů a zvyšuje tak pohodlí uživatele. Materiál snižuje nepříjemné pachy, má bakteriostatické vlastnosti a je rychleschnoucí. V místech, zvláště citlivých na chlad, použita speciálně zhuštěná tkanina tak, aby byla zvýšená tepelná ochrana. Nylonové vlákno obohacené elastenem, který zajišťuje pružnost a polypropylenem podporujícím akumulaci tepla. Ideální kombinace složení materiálu pro odvádění vlhkosti a zajištění tepla v nejnáročnějších podmínkách. Doporučeno pro chladné zimy. Materiál: speciální materiál DRYMOOV - nejkvalitnější nylon Složení: 58% polymaid (nylon), 33% polypropylen, 8% elasten, 1% polyester rozměr S/M (38-40),M/L (40-42) Možný prodej po 1 kuse
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci