Spokey TIVOLI Taška přes rameno skládací černá

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
185 Kč
163 Kč
135 Kč bez DPH
-12%
Kód: ID322084 Prod. číslo: 5902693250593 EAN: 5902693250593 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey TIVOLI Taška přes rameno skládací černá
Balení je zjevně nejméně zábavná část cestování. Taška TIVOLI je vhodná pro ty, kteří milují jednoduchá a při tom multifunkční řešení. Cestovní taška TIVOLI funguje skvěle jako víkendová taška nebo jako doplněk k větším zavazadlům. Její nepromokavý materiál poskytuje dokonalou ochranu vašich věcí a díky pečlivému a kvalitními provedení vám poslouží po mnoho let. Nepostradatelná do města i na krátké výlety! Taška, kterou můžete mít vždy v pohotovosti? Model TIVOLI! Snadno ji poskládáte do malé taštičky. Navzdory minimální hmotnosti a objemu po sbalení je plně funkční a velmi pohodlná. Má velkou kapsu uzavíratelnou na zip a vnitřní kapsu na dokumenty. VÝHODY A TECHNOLOGIE Kapacita tašky – 20 litrů umožňuje tašku používat každý den, jak při nakupování, cestou do posilovny nebo na koupaliště, tak i na jednodenní výlety. Produkt je vyroben speciální technologií, která umožňuje získat jeho nízkou hmotnost. Díky použití speciální technologie, můžete být batoh během skladování a přepravy komprimován do malých a příručních rozměrů. To umožňuje batoh sbalit do většího zavazadla a použít jej, když ho budete potřebovat. Zipy charakterizované vysokou kvalitou, zajišťující dlouhou životnost výrobku. URČENO Taška pro každodenní použití nebo jako doplněk vašich zavazadel Parametry materiál: voděodolný polyester rip-stop objem: 20 l váha: 0,15 kg rozměry: 51 x 32 x 20 cm rozměry po složení: 15 x 12 x 5 cm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci