Spokey VERTICAL Trekingové hole, 3-dílné

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
732 Kč
605 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 708 Kč s DPH
  • 5 ks a více 684 Kč s DPH
  • 10 ks a více 659 Kč s DPH
Kód: ID306580 Prod. číslo: 5902693222132 EAN: 5902693222132 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Spokey  VERTICAL Trekingové hole, 3-dílné
Trekkingové hole Spokey Vertical jsou připraveny pro ty, kteří tráví svou dovolenou aktivně v přírodě. KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. TECHNOLOGIE A VÝHODY Díky možnosti nastavení délky holí v rozmezí 105-135 cm, si může uživatel nastavit délku dle svých potřeb. Po složení mají trekkové hole délku pouze 62 cm, což usnadňuje jejich přepravu a skladování. Systém pohodlného uzamčení částí hole. Pro uzamčení částí hole stačí použít páčku. Použití hliníkových upínacích přezek zvyšuje pevnost a životnost uzamykacího systému částí hole. Vnější upevňovací systém je doporučen zejména těm, kteří plánují výlety v různých povětrnostních podmínkách, a to i v zimě. Díky své konstrukci umožňují snadné nastavení délky, aniž byste museli sundat rukavice. Pěna EVA se vyznačuje vysokou hustotou, je měkká a příjemná na dotek. Její použití v rukojetích holí zvyšuje tlumení nárazů. Hole mají prodlouženou rukojeť, která se používá za účelem zvýšení pohodlí uživatele, jak při sestupu i vzestupu vyžadující nižší úchop, tak i během zimních výšlapů. Prodloužená rukojeť tak vytváří izolační vrstvu. Hliníková slitina s velmi vysokou pevností a dobrou odolností proti korozi. Její použití v holích umožňuje dosáhnout jejich nízké hmotnosti. Varianta určená pro osoby, které plánují intenzivní pochody, během nichž dochází ke zvýšenému riziku opotřebení hrotu. Možnost jeho výměny umožňuje delší používání svých oblíbených holí. K holím jsou přidány ochranné koncovky hrotu, které chrání opotřebení hrotu při chůzi na tvrdém povrchu (beton, asfalt). URČENO Podpora během horských túr, procházek a výletů. Parametry materiál: hliník 7075 počet dílů: 3 rukojeť: pěna EVA pasek: rychlá regulace (FastFit) uzamčení částí hole: vnější (kovové) hrot: slinutý karbid, vyměnitelný talířek: vyměnitelný (letní, zimní) váha (2 hole): 540 g délka: 105-135 cm délka po složení: 62 cm Balení: 25 párů/kartón Možný prodej po 1 ks dodatečné prvky: gumové koncovky na hůlky
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci