Srdíčka - červená varianta (sada 4ks betonových magnetek)

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
229 Kč
189 Kč bez DPH
-24%
Kód: ID355550 Výrobce: BRUCON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Srdíčka - červená varianta (sada 4ks betonových magnetek)
Každé srdíčko je ručně vyrobené. Každé vypadá trochu jinak. Srdíčka jsou vyrobena z různých betonových směsí. Co odlití, to jiná barva a struktura. Co srdíčko, to originál. Krása betonu je i v tom, že po odlití stejnou směsí vypadá i tak každé srdíčko jinak. Ideální dárek k valentýnu, výročí, narozeninám,... Po vyzrání povrch impregnujeme. Srdíčko je opatřené silnějším neodymiovým magnetem. Máme rádi, když necestuje po lednici a udrží fotku, nebo list papíru. Dodávame v kartonové krabičce s vyobrazeným motivem (viz.foto). Rozměry krabičky jsou 2,5 x 7 x 8cm. Váha srdíčka je cca 10-20g. Rozměr srdíčka je 3x3,5 cm, tloušťka 1-2cm. Upozornění: - Jedná se o ilustrační foto, odstín barev srdíček se může u každé sady lišit - Struktura je u každého srdíčka jiná - Nejedná se o dětskou hračku. Výrobek obsahuje magnet. - Srdíčka jsou z betonu, při manipulaci dbejte aby nedošlo k poškrábání jemných povrchů.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme malá rodinná firmička, zatím s jedním zaměstnancem/ to jsem já, Káťa/,můj manžel Rado je jednatel, zásobovač a míchač směsi. Jaké směsi? Zabýváme se výrobou betonových dekorací. Jak to všechno vzniklo?

>> Více informací o výrobci