Star Wars Destiny: Kylo Ren Starter Set

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
247 Kč bez DPH
Kód: ID303679 Prod. číslo: FSWD01CZ EAN: 8594054915509 Výrobce: Fantasy Flight Games
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Star Wars Destiny: Kylo Ren Starter Set
VYCHÁZÍ 1.12.2016!

Kapitánka Phasma a hrabě Dooku ve střetu proti Han Solovi a Luke Skywalkerovi v Chrámu Jedi na Coruscantu. Jango a Jabba Hutt útočí na Rey a Finna, zatímco oni procházejí zmrzlými pustinami základny Hvězdovrah. Zahrajte si svou vlastní epickou ságu-setkání, v bitvách ve Star Wars ™: Destiny, se sběratelskou kostkovou a karetní hrou pro dva hráče!

V každé hře Star Wars : Destiny, budete seskupovat svůj malý tým ikonických postav a bojovat proti zlým nepřátelům, pomocí kostek a karet ve svém balíčku. Poslední hráč s postavami, který zůstane, vyhrává hru, ale abyste úspěšně vymanévrovali svého soupeře, budete muset pečlivě zvážit své možnosti a zvýšit svůj balíček s novými kostkami a kartami. Pokud jste se někdy přemýšleli nad tím, kdo by vyhrál souboj mezi dvěma skupinami hrdinů a zloduchů ze Star Wars vesmíru, neexistuje lepší způsob, jak to zjistit, než ve hře Star Wars : Destiny.

Starter set obsahuje 24 karet a 9 kostek.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení