SteelSeries QCK + Limited CS:GO Howl Ed.

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
1 499 Kč
1 049 Kč
867 Kč bez DPH
-30%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 1 027 Kč s DPH
  • 5 ks a více 1 005 Kč s DPH
  • 10 ks a více 983 Kč s DPH
Kód: ID315069 Prod. číslo: 63403 EAN: 5707119035033 Výrobce: STEELSERIES
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
SteelSeries QCK + Limited CS:GO Howl Ed.
QCK + LIMITED CS: GO HOWL EDITION Vlastnosti CS: GO Howl design Exkluzivní mikrovláknový povrch QcK Optimalizováno pro sledování pohybu s nízkým a vysokým DPI Protiskluzová gumová podložka QCK+ LIMITED CS:GO HOWL EDITION Features CS:GO Howl design Exclusive QcK micro-woven cloth surface Optimized for low and high DPI tracking movement Never-Fray Stitching Non-slip rubber base Legendary Micro-Woven Cloth The QcK+ has a micro-woven smooth cloth surface, which optimizes mouse tracking accuracy for both optical and laser sensors. Never-Fray Stitching Stitching along the edges of the surface ensures it will never fray or peel. Non-slip rubber base The durable, non-slip rubber base is designed to eliminate unwanted movement. About the QcK+ Composed of high quality cloth and a rubber base this supersized mouse pad is especially ideal for people using a low sensitivity or high resolution. Feature Overview 450x400x4mm Nearly frictionless surface Non-slip rubber base Great for high CPI users Specifications Width 450mm Height 400mm Depth 3mm Material Micro-Woven Cloth Stitched Edges Yes
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnosti byla založena v roce 2001 Jacobem Wolff-Petersenem. Společnost se původně jmenovala Soft Trading, na se přejmenovala v roce 2007. Soft Traing vyráběl IceMat a SteelPad – podložky pod počítačové myši. Právě ze SteelPad se poté odvodil název . V roce 2008 odkoupil společnost Ideazon zabývající výrobou polohovacích herních zařízení. V roce 2012 získal investici od firem Catterton Partners a ClearVue. Výška investice nebyla zveřejněna. V současné době má zastoupení v Severní Americe, Evropě a Asii. Firemní filozofie je reinvestování části zisku zpět do herního průmyslu pro podporu a urychlení růstu. sponzoruje několik progamingových týmů a hráčů, například Major League Gaming a Natus Vincere. je partnerem Blizzard Entertainment, Electronic Arts, Gunnar Optiks a Valve Corporation. Se máte garanci, že nakupujete špičkové produkty s vynikajícími parametry a s velmi dobrou image pro Vaše herní zážitky.

>> Více informací o výrobci