SteelSeries QcK Prism RGB Gaming Mousepad

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
2 999 Kč
1 999 Kč
1 652 Kč bez DPH
-33%
Kód: ID283143 Prod. číslo: 63391 EAN: 5707119031165 Výrobce: STEELSERIES
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
SteelSeries QcK Prism RGB Gaming Mousepad
Představujeme první bezproblémovou herní podložku s RGB osvětlením s duálním povrchem, která umožňuje hráčům vybrat si správnou strukturu pro jejich herní styl. SteelSeries QcK Prism obsahuje pokročilé nastavení osvětlení, gumovou základnu protiskluzové a intuitivní kabelové řešení, který nezhoršuje hratelnost. Introducing the first seamless RGB illuminated gaming mousepad with a dual-surface design that lets gamers choose the right texture for their play style. The SteelSeries QcK Prism features advanced illumination settings, a non-slip rubber base, and an intuitive cable design that doesn't interfere with gameplay. -Prism Surround: Seamless full range RGB illumination across 12 independent zones. -Dual-Textured Surface: Choose between a premium hard polymer surface for fast-paced gaming or a micro-textured cloth for extra finesse. -GameSense Lighting: Reactive illumination responds to in-game events like low ammo, health, kills, money, and cooldown timers. -PrismSync: Easily sync dynamic illumination effects between all your SteelSeries Prism gear. -Intuitive Cable Design: The cable is positioned out of the way on the left side of the mousepad because aesthetics should never interfere with gameplay. -Never-Slip Base: Anchored to your desk, the durable silicone base prevents movement during gameplay. -Seamlessly illuminate your surface with full range RGB illumination across 12 independent zones. -QcK Prism’s dual-surface textured mousepad lets you choose between a premium hard polymer surface or a micro-textured cloth surface. -GameSense reactive illumination responds to in-game events like low ammo, health, kills, money, and cooldown timers. -Easily sync dynamic illumination effects between all your SteelSeries Prism gear. -The cable is positioned out of the way on the left side of the mousepad because aesthetics should never interfere with gameplay. -Anchored to your desk, the durable silicone base prevents movement during gameplay.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnosti byla založena v roce 2001 Jacobem Wolff-Petersenem. Společnost se původně jmenovala Soft Trading, na se přejmenovala v roce 2007. Soft Traing vyráběl IceMat a SteelPad – podložky pod počítačové myši. Právě ze SteelPad se poté odvodil název . V roce 2008 odkoupil společnost Ideazon zabývající výrobou polohovacích herních zařízení. V roce 2012 získal investici od firem Catterton Partners a ClearVue. Výška investice nebyla zveřejněna. V současné době má zastoupení v Severní Americe, Evropě a Asii. Firemní filozofie je reinvestování části zisku zpět do herního průmyslu pro podporu a urychlení růstu. sponzoruje několik progamingových týmů a hráčů, například Major League Gaming a Natus Vincere. je partnerem Blizzard Entertainment, Electronic Arts, Gunnar Optiks a Valve Corporation. Se máte garanci, že nakupujete špičkové produkty s vynikajícími parametry a s velmi dobrou image pro Vaše herní zážitky.

>> Více informací o výrobci