SteelSeries QcK+ PUBG Erangel Edition

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
999 Kč
749 Kč
619 Kč bez DPH
-25%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 733 Kč s DPH
  • 5 ks a více 718 Kč s DPH
  • 10 ks a více 702 Kč s DPH
Kód: ID315070 Prod. číslo: 63807 EAN: 5707119036115 Výrobce: STEELSERIES
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
SteelSeries QcK+ PUBG Erangel Edition
QCK + PUBG EDITION Limitovaná edice designu PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Povrch téměř bez tření Protiskluzová gumová podložka Velikost: 450x400x4mm QCK+ PUBG EDITION Limited edition PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS design Nearly frictionless surface Non-slip rubber base Size: 450x400x4mm PUBG x SteelSeries is official! Check out the exclusive mousepad, and sign up to hear about upcoming gear! Perfect Mouse Tracking Tested by the top mouse sensor manufacturer, the high thread count and surface variation optimize tracking accuracy for both optical and laser sensors with minimal friction. Rubber Base Like many SteelSeries mousepads, the QcK+ has a non-slip rubber base, so it won't slide around during gameplay. Winner Winner! The QcK+ Composed of high quality cloth and a rubber base this supersized mousepad is especially ideal for people using a low sensitivity or high resolution.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnosti byla založena v roce 2001 Jacobem Wolff-Petersenem. Společnost se původně jmenovala Soft Trading, na se přejmenovala v roce 2007. Soft Traing vyráběl IceMat a SteelPad – podložky pod počítačové myši. Právě ze SteelPad se poté odvodil název . V roce 2008 odkoupil společnost Ideazon zabývající výrobou polohovacích herních zařízení. V roce 2012 získal investici od firem Catterton Partners a ClearVue. Výška investice nebyla zveřejněna. V současné době má zastoupení v Severní Americe, Evropě a Asii. Firemní filozofie je reinvestování části zisku zpět do herního průmyslu pro podporu a urychlení růstu. sponzoruje několik progamingových týmů a hráčů, například Major League Gaming a Natus Vincere. je partnerem Blizzard Entertainment, Electronic Arts, Gunnar Optiks a Valve Corporation. Se máte garanci, že nakupujete špičkové produkty s vynikajícími parametry a s velmi dobrou image pro Vaše herní zážitky.

>> Více informací o výrobci