SteelSeries Siberia 650 White (51192)

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
4 864 Kč
4 020 Kč bez DPH
Kód: ID252417 Prod. číslo: 51192 EAN: 5707119027762 Výrobce: STEELSERIES
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
SteelSeries Siberia 650 White (51192)
Headset Siberia 650 září 16,8 milióny barev a zároveň přináší vynikající zvuk a komfortní design kultovní série Siberia. Podsvícení je možné přizpůsobit pomocí SteelSeries Engine 3, včetně barev, jasu a různých efektů. Dolby® virtuální 7.1 prostorový zvuk a měniče SteelSeries nové generace poskytují ve hře neuvěřitelně bohaté zvukové prostředí pro dokonalý herní zážitek. Klasická Siberia samonastavovací závěsná konstrukce byla vylepšena a doplněna velkými náušníky s paměťovou pěnou pro maximální pohodlí i při tom nejdelším hraní. Nově optimalizovaný zatahovací mikrofon aktivně ruší hluk pozadí pro křišťálově čistý přenos. Nová generace SteelSeries měničů s duálními neodymovými magnety poskytuje bohatý zvuk a basy Technologie prostorového zvuku Dolby Headphone® a Dolby Pro Logic IIx® pro až virtuální 7.1 kanálový pohlcující zvukový zážitek Hluk izolující uzavřené mušle pro vynikající přesnost, jasnost a detaily Nový zatahovací směrový mikrofon pro neuvěřitelnou jasnost Možnost podsvícení mušlí 16,8 miliony barev Výběr z přednastavených světelných efektů Pokročilé nastavení zvuku, včetně 10-ti pásmového ekvalizéru, ovládání hlasitosti mikrofonu atd. pomocí konfiguračního softwaru SteelSeries Engine Zálohování nastavení na CloudSync™ Dokonale odpružená, samonastavitelná, odolná a lehká konstrukce Nové, větší náušníky s paměťovou pěnou a pohodlný hlavový most pro dlouhodobé pohodlí při nošení Plochý nezamotávající se kabel s koncovkami pro PC, Mac, PS4, mobilní zařízení a další Ovládání hlasitosti a ztlumení mikrofonu na mušlích Sound Share port umožňující připojení druhých sluchátek a sdílení vašeho zvuku Sluchátka 50mm neodymové magnety USB zvuková karta, Dolby 7.1 Surround Frekvenční rozsah: 16-28000 Hz Citlivost: 120 dB Mikrofon Frekvenční rozsah: 100-10000 Hz Směrovost: směrový Citlivost: -44 dB Impedance: 2.200 Ohm Délka kabelu: 1.2 m Konektor: USB, 3.5mm jack 4-pólový, 2x 3.5mm jack 3-pólový V případě upgradu FW zvukové karty pomocí SteelSeries Engine 3 verze 3.6.6 nebo vyšší je potřeba pro zprovoznění mikrofonu postupovat takto: 1) Ve Správci zařízení (Řadič zvuku, videa a her) odinstalujte zvukovou kartu. 2) Odpojte zvukovou kartu z USB. 3) Restartujte PC. 4) Po restartu znovu připojte zvukovou kartu a nechte znovu vyhledat ovladač. Více na stránkách SteelSeries: http://faq.steelseries.com/questions/558/My+Siberia+650+%28Elite%29+mic+isn%27t+working+after+updating+to+SSE+3.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnosti byla založena v roce 2001 Jacobem Wolff-Petersenem. Společnost se původně jmenovala Soft Trading, na se přejmenovala v roce 2007. Soft Traing vyráběl IceMat a SteelPad – podložky pod počítačové myši. Právě ze SteelPad se poté odvodil název . V roce 2008 odkoupil společnost Ideazon zabývající výrobou polohovacích herních zařízení. V roce 2012 získal investici od firem Catterton Partners a ClearVue. Výška investice nebyla zveřejněna. V současné době má zastoupení v Severní Americe, Evropě a Asii. Firemní filozofie je reinvestování části zisku zpět do herního průmyslu pro podporu a urychlení růstu. sponzoruje několik progamingových týmů a hráčů, například Major League Gaming a Natus Vincere. je partnerem Blizzard Entertainment, Electronic Arts, Gunnar Optiks a Valve Corporation. Se máte garanci, že nakupujete špičkové produkty s vynikajícími parametry a s velmi dobrou image pro Vaše herní zážitky.

>> Více informací o výrobci