STEPPEN Stepper s expandery

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 999 Kč
1 652 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 1 933 Kč s DPH
  • 5 ks a více 1 867 Kč s DPH
  • 10 ks a více 1 799 Kč s DPH
Kód: ID285985 Prod. číslo: 5902693208860 EAN: 5902693208860 Výrobce: Spokey
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
STEPPEN Stepper s expandery

Model SPOKEY STEPPEN je připraven pro ty, kteří hledají zařízení, které tvaruje dolní partie těla a které zabírá v domácnosti málo místa. Během cvičení na stepperu jsou vykonány pohyby, které jsou podobné s pohyby při chůzi do schodů.

dumbbell1 KVALITA
Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

dumbbell1 VÝHODY
Pro cvičení na stepperu si vystačíte s malým prostorem a jeho konstrukce umožňuje snadný přesun na požadované místo. Protiskluzová struktura pedálů zvyšuje úroveň bezpečí a komfortu při používání stepperu.

dumbbell1  TECHNOLOGIE

Počítač
Model SPOKEY STEPPER je vybavený počítačem, který umožňuje uživateli sledovat základní parametry tréninku: čas, kalorie, scan, počet opakování/min, počet celkových opakování.

Regulace výšky kroků
Díky možnosti nastavitelnosti výšky kroků si můžete nastavit intenzitu tréninku dle vašich potřeb. Nastavení na vyšší úroveň je pro svaly efektivnější a doporučuje se těm, kteří chtějí rychle vybudovat nebo udržet si formu. Nižší úroveň, tedy nižší stupeň je optimální pro začátečníky nebo pro lehčí cvičení.

URČENO Stepper je vhodný pro cvičení v domácím prostředí. Stepper STEPPEN je určen pro posilování nohou a hýždí. Redukuje tělesný tuk, posiluje nohy a tvaruje tělo.

ZÁRUKA 5 let na rám a 2 roky na mechanické části s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení.

ZAPOJENÉ SVALY
– dvouhlavý a čtyřhlavý sval stehenní
– lýtkový sval
– hýždě

PARAMETRY:
regulace výšky kroků
tréninkové gumy (expandéry) v sadě
maximální váha uživatele: 100 kg
funkce počítače: čas, kalorie, scan, počet opakování/min, počet celkových opakování
rozměr: 54 x 41 x 22 cm
váha netto: 12 kg
váha brutto: 13,7 kg
záruka 5 let na rám a 2 roky na mechanické části, s výjimkou komponentů, které podléhají běžnému opotřebení

Vytvořte si s námi svou domácí posilovnu! Nabízené vybavení od Spokey vám pomůže zlepšit si kondici, zkrášlit postavu a rozvíjet zdravé návyky.
Drobný fitness? Pro budování formy je důležitým faktorem aerobní cvičení a používání drobného fitnessu, do kterého řadíme činky a závaží, twistery, posilovací gumy, steppery a mnoho dalších produktů.  Díky těmto výrobkům obohatíte svůj trénink a zapojíte mnoho svalů, které nejsou denně používány. Pro komfort a bezpečnost tréninku jsou využívány například protiskluzové podložky a fitness válce. Než začnete s jakýmkoliv tréninkem, stanovte si cíl, kterého chcete dosáhnout s ohledem na váš aktuální zdravotní stav a věk. Pamatujte! Chcete-li dosáhnout požadovaných výsledků, cvičte pravidelně, jezte zdravě a kvalitně. Pokud se kdykoliv během tréninku nebudete cítit dobře – přerušte ho.

Přínosy cvičení na stepperu 
Pokud sníte o krásně vytvarovaných lýtkách, stehnech a hýždích, je to to pravé ořechové! Trénink připomíná chůzi do schodů s možností nastavení výšky kroků, rychlosti tempa a intenzity cvičení. Procvičíte si tak svaly hýždí, stehen a lýtek.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Obchodní aktivity společnosti Spokey jsou zaměřeny na vývoj , výrobu a dovoz sportovních potřeb a vybavení pod vlastní značkou Spokey.  Společnost působí na evropských trzích od roku 2004. Výrobky, které jsou v souladu s platnými evropskými normami, najdete ve více než 20 zemích. S naší značkou se můžete setkat nejen na veletrzích, výstavách, na internetu a na pultech v obchodech.

>> Více informací o výrobci