Svítilna CATTARA kapesní LED 150lm ZOOM 3 funkce

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
150 Kč
124 Kč bez DPH
Kód: ID334572 EAN: 8591686131628 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Svítilna CATTARA kapesní LED 150lm ZOOM 3 funkce
Svítilna CATTARA kapesní LED 150lm ZOOM 3 funkce
Klasická kapesní svítilna s poutkem a klipsem k zavěšení za opasek. Svítilna je vybavena vysoce svítivou CREE XP-E LED o svítivosti 150 lm a má kovový reflektor, který v kombinaci se skleněnou čočkou vydává vysoký optický výkon. Svítilna je navíc opatřena funkcí ZOOM, kdy vyzařovaný paprsek světla je plynule regulovatelný otáčením prstence na hlavě svítilny. Svítilna nabízí tři režimy svícení a to plný svit, úsporný svit a blikání. Mezi jednotlivými režimy lze přepínat lehkým namáčknutím tlačítka. O napájení se postarají tři AAA baterie uložené v těle pod šroubovacím víkem na konci svítilny a nabídnou výdrž až 3 hodiny v plném světelném režimu. Baterie nejsou součástí balení. Svítilna je vyrobená z přesně obrobené hliníkové slitiny, skvěle padne do ruky a vyniká svojí zelenou metalickou barvou. Díky použitým těsnícím O kroužkům je voděodolná - IP44 (stříkající voda, vlhkost, vlivy počasí).

Parametry produktu:

- zdroj světla: CREE XP-E LED 3W
- světelný tok: 150 lm
- napájení: 3x 1,5V AAA baterie(nejsou přiloženy)
- funkce ZOOM: ano
- materiál: hliník (ALU)
- voděodolná: ano, IP44
- rozměry: 35 x 134 mm
- barva: černá
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci