Svítilna CATTARA ruční LED 150lm ZOOM 3 funkce

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
179 Kč
148 Kč bez DPH
Kód: ID334571 EAN: 8591686131611 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Svítilna CATTARA ruční LED 150lm ZOOM 3 funkce
Svítilna CATTARA ruční LED 150lm ZOOM 3 funkce
Klasická svítilna s poutkem, k zavěšení na ruku. Svítilna je vybavena vysoce svítivou CREE XP-E LED o svítivosti 150 lm a má kovový reflektor, který v kombinaci se skleněnou čočkou vydává vysoký optický výkon. Svítilna je navíc opatřena funkcí ZOOM, kdy vyzařovaný paprsek světla je plynule regulovatelný otáčením prstence na hlavě svítilny. Svítilna nabízí tři režimy a to plný svit, úsporný svit a blikání. Mezi jednotlivými režimy lze přepínat lehkým namáčknutím tlačítka pro vypínání. O napájení se starají tři AAA baterie uložené v těle pod šroubovacím víkem na konci svítilny a nabídnou výdrž až 3 hodiny v plném světelném režimu. Baterie nejsou součástí balení. Svítilna je vyrobená z přesně obrobené hliníkové slitiny, skvěle padne do ruky a vyniká svojí zelenou metalickou barvou. Díky použitým těsnícím O kroužkům je voděodolná - IP44 (stříkající voda, vlhkost, vlivy počasí).

Parametry produktu:

- zdroj světla: CREE XP-E LED 3W
- světelný tok: 150 lm
- napájení: 3x 1,5V AAA baterie(nejsou přiloženy)
- funkce ZOOM: ano
- materiál: hliník (ALU)
- voděodolná: ano, IP44
- rozměry: 40 x 170 mm
- barva: metalická zelená
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci