TECH cestovní adaptér pro použití v Indii s integrovanou 2xUSB nabíječkou

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
649 Kč
536 Kč bez DPH
Kód: ID239359 Prod. číslo: TBU-943 EAN: 5018404009432 Výrobce: TECH by Travel Blue
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
TECH cestovní adaptér pro použití v Indii s integrovanou 2xUSB nabíječkou

Cestovní zásuvkový adaptér pomůže vyřešit problém s jiným typem zásuvek v Indii, Pákistánu nebo na Srí Lance. Tento cestovní adaptér do elektrické zásuvky navíc disponuje 2 USB konektory pro Vaše mobilní zařízení.

  • umožňuje cestovatelům z Evropy bezpečně používat uzemněné nebo neuzemněné zařízení v Indii, Pákistánu, na Srí Lance, v Nepálu, Namibii a jiných zemích používajících stejnou zásuvku
  • uzemněno pro maximální bezpečnost
  • adaptér neslouží pro změnu elektrického napětí
  • USB: 2.1 A Dual USB
  • proud: max. 5 A
  • výkon: 1100 W při 220 V

Cestovní adaptér slouží pouze jako redukce, která umožňuje nabíjet Vaše zařízení v zemích, ve kterých se používá indická zásuvka. Adaptér není měničem napětí, proto si vždy zjistěte napětí místní sítě, odpovídá-li požadavkům Vašich spotřebičů. Elektrické napětí spotřebiče musí být totožné s el. napětím napájecí sítě, do které bude spotřebič připojený. Tímto předejdete možným poruchám či škodám způsobeným nesprávným použitím. Výrobce ani dodavatel v takovém případě nemohou nést odpovědnost za způsobené škody.

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení