Thrustmaster Bezdrátový Gamepad T-Wireless Black pro PC a PS3

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
672 Kč
637 Kč
527 Kč bez DPH
-5%
Kód: ID260689 Prod. číslo: 4060058 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster Bezdrátový Gamepad T-Wireless Black pro PC a PS3
PC/PS3 Díky dvojí kompatibilitě se jedná o ideální herní ovladač pro bezdrátovou hru více hráčů na PC a PlayStation®3. Gamepad nabízí plně programovatené tlačítka, všechny tlačítka lze vzájemně přepínat díky exkluzivní funkci "Přiřazování". Tlačítko „Domů“ umožňuje přístup k nabídkám PlayStation®3. Dva D-pady s pravou pryží, dvě neklouzavé rukojeti s úchopy s pryžovou texturou jsou navrhnuty pro optimální manipulaci a komfort. Automatická synchronizace herního ovladače s vysílačem umožňuje hru více hráčů. Kompatibilní s PlayStation®3 a PC (Windows XP, Vista, 7 a 8). Optimalizovaná výdrž baterií pro dobu hraní více než 50 hodin. Bezdrátový herní ovladač 2,4 GHz funguje na 3 baterie AAA, které nejsou součástí balení. Obsah balení: gamepad, flash disk
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci