Thrustmaster Ferrari 458 Spider volant Xbox One

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
3 029 Kč
3 008 Kč
2 486 Kč bez DPH
Kód: ID245107 Prod. číslo: 4460105 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster Ferrari 458 Spider volant  Xbox One
Xbox ONE , Xbox Series Věrná kopie závodního volantu Ferrari 548 Spider s úchopem s gumovou texturou. Celokovový volant, v průměru 28 centimetrů, pro závodění ve stylu Ferrari GT nabízí 9 replikovaných akčních tlačítek včetně tlačítek Zobrazit a Nabídka. Obsahuje dva kovové řadiče (nahoru a dolů), tlačítka Xbox guide, Manettino a D-pad start motoru. Je nastavitelný ve čtyřech předvolbách, tím zajišťuje přesnější řízení ve všech hrách. Základna s mechanismem Bungee Cord nabízí lineární odpor bez ohledu na úhel rotace, ten je 240°. Detekuje ovladače pro Kinekt (LED dioda). Systém s centrální svorkou zajišťuje optimální stabilitu. V neposlední řadě jsou součástí sady dva pedály se širokou opěrkou nohy. Brzdový pedál nabízí progresivní (postupný) odpor. Obsah balení: volant Ferrari 458 Spider, základna, 2 pedály - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci