Thrustmaster Ferrari Racing volant pro PC/ PS3

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 940 Kč
1 479 Kč
1 222 Kč bez DPH
-24%
Kód: ID245110 Prod. číslo: 4060052 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster Ferrari Racing volant pro PC/ PS3
PC/PS3 100% kompatibilní volant pro všechny závodní hry na PlayStation 3 a PC. Volant s oficiální licencí Ferrari s červeným gumovým povrchem. Plně progaramovatelné funkce dvou sekvenčních řadičů, 11 akčních tlačítek a D-padu. Nastavitelná citlivost volantu zajišťuje přesné řízení. Automatické centrování pomocí systému Thrustmaster bungee cord poskytuje reálný odpor. Set se upevňuje centrálním systémem se širokými čelistmi na všech druzích stolů. Balení obsahuje optimalizovanou sadu dvou pedálů se širokou opěrkou na nohy. Úhel sklonu pedálů je nastavitelný. Brzdový pedál s progresivním odporem. - kompatibilní s převodovkou TH8A Obsah balení: volant, základna, 2 pedály - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci