Thrustmaster pedálová sada T.Flight Rudder pro PS4 a PC

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
3 026 Kč
2 273 Kč
1 879 Kč bez DPH
-25%
Kód: ID277034 Prod. číslo: 2960764 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster pedálová sada T.Flight Rudder pro PS4 a PC
PC/XBOX1/PS4 První rudder (kormidlo) se systémem posuvných lišt S.M.A.R.T., které bylo kdy uvedeno na trh! Zařízení, které je nejčastěji používáno komunitou hráčů leteckých simulací. Univerzální ergonomická konstrukce vhodná pro všechny typy létání (vzdušné souboje, vesmírná dobrodružství, vesmírné lety, atd.). Pokud odstraníte opěrku pat, můžete rudder (kormidlo) ovládat ploskou nohy, paty jsou položeny na podlaze. Pokud opěrku pat necháte na svém místě, celá vaše noha je na pedále. Pokročilý kalibrační software umožňuje nastavení mrtvých zón začátku a na konci dráhy pohybu osy rudderu a 2 os diferenciálních brzd. Umožňuje nastavení středu mrtvé zóny osy rudderu (kormidla). Je ke stažení na http://support.thrustmaster.com. Technologická výhoda S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) pro dokonale hladký pohyb je systém 4 posuvných lišt vyroben z průmyslového hliníku. Samostředící osa rudderu (kormidla): dokonalá rovnováha mezi hladkostí a odporem pro opětovné vystředění a pro co nejpřesnější manévrování (1024 pozic rudderu). Dlouhá dráha osy rudderu (kormidla) umožňuje přesné manévrování. Díky ovladačům Thrustmaster fungují všechny joysticky na trhu na PC (Win 10/8/7/Vista). Rudder je kompatibilní se všemi hrami na PC, které podporují multi - USB a ruddery. Propojení s PS4 funguje s joystickem Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Joystick kompatibilní také s PC), na Xbox One pak s joystickem Thrustmaster T.Flight Hotas One Joystick. T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) je pokročilý programovací software na PC pro programování os rudderů a diferenciálních brzd. Umožňuje propojení ostatních zařízení Thrustmaster tak, že jsou systémem rozpoznány jako jedno USB zařízení a nahrávat nebo vytvářet specifické mapové profily pro každou hru. Získejte pokročilé profily vytvořené komunitou Thrustmaster na http://support.thrustmaster.com. - USB ruder je možné připojit k Thrustmaster Hotas Warthog, T16000M a MFD Cougar Pack, pak jsou systémem rozpoznány jako jedno USB zařízení Obsah balení: Rudder s kabelem RJ12, univerzální adaptér RJ12/USB, 2 odnímatelné diferenciální brzdové opěrky nohou - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci